Meny

Best.nr 138-1450

MPO-paneler för effektiv korskoppling av fiber

MPO (Multi-fiber Push On) är ett universellt kabelsystem för fibernät som effektiviserar korskoppling och installation genom att varje kontakt innehåller upp till tolv eller tjugofyra fiber. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 3 st
Leveranstid 1-2 dagar
962 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  MPO (Multi-fiber Push On) är ett universellt kabelsystem för fibernät som effektiviserar korskoppling och installation genom att varje kontakt innehåller upp till tolv eller tjugofyra fiber. Det ger en ren och snygg installation samtidigt som utrymmet i racket utnyttjas effektivt. De färdigkopplade kassetterna med tolv eller tjugofyra LC- eller SC-kontakter monteras i racklådan och har alltså bara en eller två MPO-kontakter i bakkant för trunk-koppling till nästa rack eller panel. Våra paneler och kablar följer MPO-standarden IEC-61754-7 och TIA-604-5-D och kan även specialtillverkas på kort varsel i önskad konfiguration, kontakta oss för prisuppgift.

  MPO- och MTP-förvirringen

  Det finns ett utbrett missförstånd kring de båda förkortningarna vilket skapar förvirring hos användare. MPO är den officiella benämningen på multifiber-kontakten medan MTP (Multi-fiber Termination Push on) är ett registrerat varumärke (US Conec). MTP är alltså en MPO-kontakt tillverkad av US Conec.

  • Hög stabil kvalité med fabrikstillverkad trunk-kabel
  • Färdigkopplade kassetter om 12/24 uttag bara att stoppa in i racklådan
  • Utrymmeseffektivt, bekvämt och överskådligt

Alternativ till denna produkt

Best.nr138-1200
Multi-fiberpanel med plats för 3 kassetter
926 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Liten yta med plats för många anslutningar. Upp till 96 LC och 48 SC gör denna panel till en bra lösning när utseende och funktion är av största vikt.
807 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Äntligen slipper du verktyg, blodvite och brutna naglar när du monterar paneler och rack-utrustning. Säg adjö till den gamla korgmuttern och välkommen till nya smarta Rackstuds.
535 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Ska du monitorera och övervaka serverrack och dataskåp är Poseidon2 3266 och Poseidon2 3268 rätt produkt. Ta kontroll över temperatur och luftfuktighet samt dra nytta av även andra smarta givare ur HWg:s sortiment. DI ingångar för larmportar från annan IT utrustning som exempelvis UPS, brandlarm, rörelselarm. SNMPv3 och inbyggd logger.
5 700 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter