Meny

Best.nr 138-1402

Industriell ODF för DIN-montage

Industriell patchpanel för DIN-montage i kompakt ruggat utförande i stål för upp till 48 anslutningar. Frontpanelen är utdragbar och har integrerad skarvhållare för pigtales. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 2 st
Leveranstid 1-2 dagar
5 390 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Industriell patchpanel för DIN-montage i kompakt ruggat utförande i stål för upp till 48 anslutningar. Frontpanelen är utdragbar och har integrerad skarvhållare för pigtales. Genomföring i ytterhöljet finns både uppe och nere, varav en är bestyckad med PG13,5 förskruvning för max kabeldiameter på 12mm. DIN-fästet är monterat på baksidan för ge åtkomst till anslutningarna framifrån, men kan flyttas till sidan som så önskas. Panelen finns i två storlekar, upp till 8 (12 vid färdigterminerat) och upp till 48 kontakter. Panelen levereras bestyckad med skarvdon eller färdigterminerad i önskad längd.

  Förkontakterad trunk-kabel för ytterligare tidsbesparing

  För att slippa kontaktera på plats, kan vi också ebjuda färdigkopplade paket med valfri kabellängd och antal anslutningar. Kontakta oss för prisuppgift!

  • Kompakt robust utförande i lackat stål
  • Integrerad skarvhållare och förskruvning
  • Levereras med skarvtycken alternativt förterminerad i önskad längd
  • Mått B70xH102xD131 resp B89xH140xD146

  Obs. Minsta antal/köp är 50st/artikel

 • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
En smidig och smart lösning för ditt skrivbord, mässor, serverrum eller andra tillfällen när du enkelt vill kunna presentera, köra demo, eller kanske använda vid tester/utvärdering av 19” utrustning.
475 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Med Rackstuds serie II behöver du aldrig mer använda en klassisk korgmutter. Monteringen går betydligt snabbare, inte minst då utrustning ska flyttas från en position till en annan. Tack vare tapparna kan utrustningen hängas fast på sin plats och du slipper balansera den i ena handen. Rackstuds ger dig säkrare montering och tid över till annat.
130 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Nu kan du enkelt konvertera, vi kan nu erbjuda ett stort sortiment av Hybrid adaptrar som enkelt gör om till det du önskar, din SC kontakt blir snabbt en LC, ST, MU eller FC kontakt. Fungerar för både MM och SM.
187 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter