Meny

Best.nr 140-9910

Klibbmatta för renrum, labb och datahallar

Klibbmattan är en klisterbehandlad plastfilm som effektivt tar bort det sista fina dammet från skor och vagnshjul. Perfekt till laboratorier, operationsrum, forskningsrum och datahallar. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 4 st
Leveranstid 1-2 dagar
339 SEK exkl. moms
  • Produktbeskrivning

    Klibbmattan är en klisterbehandlad plastfilm som effektivt tar bort det sista fina dammet från skor och vagnshjul. Perfekt till laboratorier, operationsrum, forskningsrum och datahallar. Varje ark är numrerat och det ligger 30 ark på en matta. Bara att riva av då det blivit smutsigt och lätt att läsa av hur många ark som återstår. Mattan är tunn, endast 1.2 mm och får plats framför tröskeln utan att dörren tar i. Filmen är transparent med en blåaktig ton.
  • Lär dig mer

  • Dokument

Alternativ till denna produkt

Best.nr 140-9929
20mx122cm rulle ESD-matta
10 300 SEK exkl. moms
 
Ett generellt krav i många datahallar och labb är att all kontorsmaterial skall vara avledande, så även papperskorgarna.
441 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Skydda känslig elektronisk utrustning genom att ansluta den till omgivningens jordplan, så undviker du skador p g a statisk urladdning. Använd mattan som underlag på skrivbordet.
405 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 20102832
Svart, 1,8m spiralkabel, krokodil
398 SEK exkl. moms
 
Det supertunna elastiska höljet till tangentbord, både standard och notebook, ger dig en hygienisk och slitstark yta med maximal tangentkänsla som är enkelt att rengöra. Med ett lätt avtorkbart och desinficerbart skydd mot kaffespill, damm, bakterier och annan smuts passar det perfekt i sjuk- och tandvårdsmiljön men också renrum, verkstäder och andra utrymmen där det vanliga tangentbord annars skulle skadas eller bli kontaminerat.
49,70 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter