Meny

Best.nr 20101108

Dominion SXII - 4-48 seriella RS232, inbyggd IP-styrning

Raritan Dominion SXII är en av modellerna ur den senaste generationen digitala KVM-switchar från Raritan. SX-modellen är strikt seriell, men precis som övriga produkter i Dominion-serien har du både browserbaserad fjärrstyrning över IP och lokal anslutning integrerat i en och samma enhet. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
16 930 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Raritan Dominion SXII är en av modellerna ur den senaste generationen digitala KVM-switchar från Raritan. SX-modellen är strikt seriell, men precis som övriga produkter i Dominion-serien har du både browserbaserad fjärrstyrning över IP och lokal anslutning integrerat i en och samma enhet.

  Tillgång och kontroll - när som helst, var som helst!

  Dominion SX passar perfekt till den seriella IT-utrustningen i datahallen, men lika bra till att övervaka och styra industriell utrustning som kommunicerar med seriell RS232. Du får en gemensam vy över upp till 32 enheter på en och samma skärmbild, bara peka och klicka så är du inne på rätt system. Du kan nå dem alla oavsett var i världen du befinner dig, så länge du har tillgång till Internet eller telefonledning. Via den browser-baserade fjärrkontrollen, kan tekniska resurser blixtsnabbt sättas in utan att någon behöver vara på plats.

  Högsta säkerhet

  Säkerhetsskyddet i Dominion SX är ovanligt kraftfullt för en seriell accesserver, både vad avser drift och åtkomst. Som nödingång finns modemanslutning så att du når alla system även om nätverket eller Internet ligger nere. Åtkomsten skyddas av 256 bitars SSL-nyckel och RC4 kryptering. Vidare ges möjlighet till användarspecifika säkerhetsnivåer och upprättande av spärrlistor för olika IP-adresser. "Secure chat" är en annan unik egenskap som gör att upp till 10 kollegor kan "chatta" med varandra genom Dominion SX med bibehållen SSL-kryptering, för exempelvis gemensam problemlösning. Dessutom finns en händelselogg för efterkontroll av vem som gjort vad.

  Command Center integrerar alla system till ett

  Oavsett hur stor din datahall blir eller hur många olika datahallar du redan har, finns en lösning för att integrera alla enskilda Dominion och Paragon till ett centralt homogent system, den heter Command Center. Se separat beskrivning.

  • Gemensam vy över alla RS232-baserade produkter
  • Browserbaserad fjärråtkomst - var som helst, när som helst
  • Högsta säkerhet via 256 bitars SSL samt RC4 kryptering
  • Port för externt modem i 4- och 8-portsmedellerna
  • Inbyggt V.90-modem i 16- och 32-portsmodellerna
  • Upp till 320 användare per enhet
  • Blixtsnabb installation
 • Tillbehör

  179 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
 • Dokument

Alternativ till denna produkt