Meny

Montera vad du vill i 10" eller 19" rack

Många designade produkter avsedda för skrivbordet eller TV-bänken var aldrig tänkta att hamna i en professionell miljö; en AppleTV, Sonos-spelare, VoIP-router, mini-desktop och tusentals andra fiffiga apparater. Så när de ändå hamnar där behöver du skapa en ändamålsenlig miljö, så att de kan samsas med professionell utrustning . Därför erbjuder vi rackmontering av all möjlig utrustning så att du kan skapa en enhetlig och driftsäker miljö oavsett vilken utrustning som är inblandad.

Konfigurator_knapp_200.jpg

Med formsprutade paneler och 3D-teknik bygger vi rackmontering till produkter som aldriga annars skulle kunna monteras på det viset. Redan idag finns hundratals färdiga monteringar för de populäraste produkterna som de flesta Apple-produkterna, Raspberry Pi, musikspelarna från Sonos och många många fler.

Kundanpassning på rekordtid - även små volymer

Hittar du inte produkten eller kombinationen du söker kan vi ta fram den till dig. Det räcker att skicka oss måtten och lite information om produkten du vill rackmontera så får du snabbt en prisuppgift. Har du en ritning eller CAD-fil tar vi gärna den, men enklast är om du skickar produkten till oss så gör vi jobbet åt dig. 

rackmontera vad du vill_lista_1100.jpg

Enhetligt montage ger många fördelar

När fristående enheter bara läggs på en hylla i racket så blir det snabbt ett virrevarr av korslagda kablar och enheter som trillar ner eller byter plats. Det är omöjligt att dokumentera och eftersom enheterna riskera att trängas ihop med fler efterhand, får man ingen koll på ventilationen. Finns det knappar, statusindikatorer och uttag man behöver komma åt så vill man givetvis ha de synliga och åtkomliga. Rackmonteringen gör det lätt att administrera och dokumentera men ger också utrustningen en permanent plats där god ventilation kan garanteras för bästa livslängd på produkterna. Dessutom blir det snyggt och ser proffsigt ut.

Beställ standard med enkel konfigurator 

När du beställer din rackmontering går du till konfiguratorn. Där väljer du först typ av panel, därefter fyller du upp utrymmet som du läser en bok, från vänster till höger. Konfiguratorn håller reda på hur mycket du får plats med.

Thingsinrack_front_demo.jpg

Inte bara kan du välja standardiserade 10" och 19" paneler, vi erbjuder även Ubiquiti Toolless UI rack samt vanliga täckplåtar och sådana med bortsförsedd kabelgenomföring, såväl enskilt som i kombination med produktmontering.

Konfigurator_knapp_200.jpg

PS. Om du behöver montera något på vägg eller i en DIN-skena och saknar ändamålsenliga monteringstillbehör, kontakta oss genast. Vi kan ta fram de fästanordningar du behöver till nästan vilka produkter som helst. DS. Se även våra färdiga lösningar här.