Meny

Best.nr 20102550

SMS Gateway - översätt och styr med SMS och e-post

SMSEagle är en professionell SMS-gateway för att skicka och ta emot SMS och e-post på ett automatiskt sätt. Den har en rad värdefulla funktioner som gör det möjligt att tolka innehåll i e-post eller SMS och utföra åtgärder baserat på detta. Likaså låta larm från givare automatiskt generera e-postmeddelanden eller SMS. Du får en komplett produkt med färdiga funktioner som gör det möjligt att skapa automatiska meddelanden baserat på innehåll eller externa händelser via larmportar. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 5 st
Leveranstid 1-2 dagar
12 560 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Nyttja enkelheten hos e-post och SMS till att skapa verksamhetskritiska informationsflöden för din NXS-enhet. SMSEagle är en kraftfull kommunikationsplattform baserad på Linux och ARM A53-processor som erbjuder modernt responsivt webbgränssnitt, inbyggda 3G/4G/5G-modem med fail-over mekanismer och låter sig administreras via Ethernet eller direkt i enheten via HDMI- och USB-portarna. Anslut bara tangentbord, mus och skärm så behöver du inte ens ha ett nätverk tillgängligt.

  Färdig funktionalitet utan egen programmering

  Det krävs ingen programmeringskunskap eller djupa tekniska färdigheter för att använda SMSEagle. Istället har du inbyggda plugins för funktioner som Email2SMS, SMS2Email, nätverksövervakning, SMS vidarebefordran, periodiskt SMS, URL för återuppringning, autosvar med flera.

  Skulle integration önskas i befintliga system finns ett lättillgängligt API för ändamålet. Färdiga mallar för SMS-integration finns för de flesta system; Cisco ISE, Aruba ClearPass, Nagios, OPSview, Open NMS, Vasco och många fler, hör av dig till oss för vägledning.

  Här kan du se samtliga system som stöds. Listan på länken uppdateras frekvent

  dashboard1.jpg

  E-post till SMS och SMS till e-post med inbyggd tolk

  Genom att låta ett e-postmeddelande konverteras till ett SMS och vice versa kan du enkelt bygga ihop två olika informationsvägar. Vissa system kanske endast genererar e-epostmeddelande, men du vill förmedla det som ett SMS till en vald grupp eller det omvända. Ett SMS meddelande skickat av någon behöver distribueras vidare som ett e-post. I denna funktion ryms också tolkning av innehållet så att du kan låta enheten fånga upp ord och fraser i ett meddelande och låta innehållet avgöra vilken åtgärd som ska vidtas; skicka e-post, SMS, dra en larmport, läsa av en givare och skicka resultatet vidare etc. Du bygger själv logiken i webbgränssnittet.

  20102550_20102588_SMSEagle_SMS_gateway_sms_to_email.jpg

  Larmportar och givaranslutning

  Du får fyra digitala utgångar (DO), fyra digitala ingångar (DI) och en port för 1-wire som kan användas för att ansluta externa system och läsa av olika analoga givare som temperatur, vatten, rök eller vilken annan givare som helst med stöd för 1-wire. Alla larm och givare kan vara del av den gemensamma logiken och antingen själva vara avsändaren av meddelande eller reagera på innehåll i e-post och SMS som definierats.

  Extern antenn för svaga mottagningsförhållanden

  För optimala förutsättningar även vid låg signalstyrka, från mobilnätet, som in många serverrum, är enheten är utrustad med extern antenn som har 2dBi förstärkning. SMSEagle har också inbyggd i SQL-databas för säker lagring av skickade och mottagna meddelanden. En inbyggd SNMP-agent tillåter ständig övervakning av prestanda och status.

  Hur många SMS vill du skicka eller ta emot?

  Den faktorn avgör vilken modell du väljer. Minsta modellen har ett inbyggt modem och prestanda för att skicka 30 SMS/minut och samtidigt ta emot 30 SMS/minut. Nästa storlek, som har identiska mått, klarar det dubbla och skall således bestyckas med dubbla SIM-kort.

  • Skapa skräddarsydda informationsflöden med egen logik
  • Kan Ethernet-anslutas för konfiguration och övervakning
  • Kan konfigureras direkt i enheten via HDMI och USB
  • Ingångar och utgångar för larm
  • Stöd för 1-wire och avläsning av analoga värden
  • Upp till 60 SMS/minut i bägge riktningar
  • Kan installeras i DIN-skena

  Glöm ej att köpa till support och garanti, extra prisvärt i samband vid nyköp av enhet. Ligger under tillbehör lite längre ned på denna sida.

 • Tillbehör

  1 920 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  716 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  309 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
 • Lär dig mer

 • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
Extra trygghet och support för dig som använder SMS gateway från SMS Eagle. Observera att det finns två alternativ i grunden. Ett alternativ som gäller vid nyköp och ett annat som kan tecknas i efterhand, när som helst.
1 920 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Liten och smart batteribackup för din 12V och/eller 5V utrustning. Detta är något så fiffigt som en kostnadseffektiv UPS med reläport framtagen för att enkelt säkerställa driften av din 12V och 5V utrustning.
1 840 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter