Meny

Golvskåp

Enoc Systems  19″ dataskåp/rack och 19″ datastativ sortiment är både brett och omfattande och fungerar väl för alla typer av nätverks- och datainstallationer. De olika serierna är anpassade för att på ett kostnadseffektivt såväl som på ett tekniskt sätt tillfredsställa de krav som ställs vid olika typer av installationer. Kontakta oss gärna, vi kan dataskåp.

Aktiva filter Återställ

Produkter

8

Skåp färg

Visa fler

Höjd U/HE

Visa fler
 
Med S1 visas en helt ny konstruktionsplattform upp, som är betydligt mer flexibel än sina föregångare och andra skåp på marknaden. En finurlig och praktisk lösning är den steglösa vertikala monteringen som gör att utrustningen kan förskjutas i sidled för att skapa mer utrymme på ena eller andra sidan.
17 612 SEK 20 720 SEK Listpris exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Med F1 visas en helt ny konstruktionsplattform upp, som är betydligt mer flexibel än sina föregångare och andra skåp på marknaden. En finurlig och praktisk lösning är den steglösa vertikala monteringen. Finns även i bredd 800mm
13 030 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Nu finns det äntligen en kapslad version av Golvskåpet F1. Nya Fs1 får du nu med IP54 klassning som kan placeras i de flesta miljöer där kraven är extra höga. Samma smarta konstruktionsplattform som tidigare vilket underlättar din installation. Du kan välja att köpa med eller utan kylning allt beroende på dina krav och önskemål.
27 370 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Samma smidiga och smarta lösning som S1 serverskåpen men nu med möjlighet att välja antal fack som man önskar. Finns att välja mellan 2, 3 och 4 fack där varje fack separeras med ett hyllplan.  Separata lås som ger stora möjligheter och extra trygghet för att garantera att endast rätt person eller kund har tillgång till just sitt fack.
35 910 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Om du inte har F1 skåpens höga krav så kan du välja den lite enklare F3 modellen om klarat vikt upp till 800kg. F3 har lånat många de bästa funktionerna  från F1 skåpen för att garantera hög funktonallitet och kvalité.
9 280 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Nu kan det bli tystare på ditt kontor och i server/datarum, placera helt enkelt din datautrustning där du vill ha den. Nu finns det både golvskåp och väggskåp med ljudreducerande matta som kan sänka ljudnivån med hela 8dBa
20 630 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Fibermarkskåp i tre olika bredder inkl. markfäste, lås och kondensskydd i tak och för mark. Skåpet är tillverkat Magnelis för att bättre stå emot tuffare utomhusmiljö. Slinghållare och nyckel finns som tillbehör.
6 070 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 138-7080
33HE, IP55 PC-Golvskåp för industrimiljö 600x700x1600
37 740 SEK exkl. moms