Meny

Best.nr 138-7080

IP55-klassat PC skåp

IP55 klassade PC-skåp för golvplacering. Många arbetsplatser kräver skåp som kan placeras där miljön är både dammig och smutsig men även där det ibland används vatten. Läs mer

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
33 380 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  IP55 klassat PC-skåp för golvplacering. Många arbetsplatser kräver skåp som kan placeras där miljön är både dammig och smutsig men även där det ibland används vatten.

  Tålig konstruktion

  Här får du en konstruktion i forma av en självbärande ram av 2mm  helsvetsat stålplåt med skärmdel försedd med fönster av plexiglas och den nedre delen i en heltäckt plåtdörr. Bakstycket är en hel bakdörr för enkel och smidig åtkomst. Sidorna är försedda med förborrade infästningsjärn för infästning av olika montageprofiler(golvskåp).

  Kabel anslutning via  sockel, glöm inte att komplettera med fläns berodde på var skåpet ska stå. För en IP55 klasssning så krävs fläns, tätning av in/utgående kablage. kontakta oss för mer information.

  Standardutrustning

  Skåpet levereras med en utdragbar hylla för tangentbord och musplatta samt två fasta hyllor. Ytbehandling, RAL 7035, strukturerad pulverlack.

   

Alternativ till denna produkt

 
Äntligen slipper du verktyg, blodvite och brutna naglar när du monterar paneler och rack-utrustning. Säg adjö till den gamla korgmuttern och välkommen till nya smarta Rackstuds.
535 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr138-0100
Smart och smidigt väggskåp
2 610 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr104-4091
Avlastare för 19" montering
894 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter