Meny

Best.nr 138-8001

F1 IT-Golvskåp - robust, demonterbart, svensktillverkat

Med F1 visas en helt ny konstruktionsplattform upp, som är betydligt mer flexibel än sina föregångare och andra skåp på marknaden. En finurlig och praktisk lösning är den steglösa vertikala monteringen. Finns även i bredd 800mm Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-9 dagar
13 140 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Med F1 visas en helt ny konstruktionsplattform upp, som är betydligt mer flexibel än sina föregångare och andra skåp på marknaden. En finurlig och praktisk lösning är den steglösa vertikala monteringen som gör att utrustningen kan förskjutas i sidled för att skapa mer utrymme på ena eller andra sidan. Möjligheten till off center-lösning ger gott om plats på den sida där det behövs.

  Hög kapacitet och lätt att demontera

  Skåpet är helt sammansatt med skruvar och därför enkelt att demontera vid installation i trånga utrymmen. Trots det finns inga skruvar synliga utifrån vilket ger skåpet ett gediget intryck. Lastkapaciteten är hela 1500 kg.

  Anpassningsbar för låssystem

  Skåpdörren av 1 mm perforerad stålplåt (85% perforeringsgrad för maximalt luftflöde) har ett ergonomiskt handtag, vars låscylinder lätt kan anpassas till befintligt låssystem, även elektroniska. Hör av dig till oss för fullständig information om tillgängliga alternativ.

  Finns även i bredd 800mm.

  • Skruvad ram av aluminiumprofiler och hörn av pressgjuten zink. Ramen har 2 integrerade vertikala skruvfickor i varje hörnprofil för universal montage av tillbehör.
  • Demonterbar ram genom skruvar.
  • Ytbehandling: strukturlack Beige eller Svart RAL9005.
  • Kapslingsklass IP20.
  • Maximal statisk belastning 1500 kg, fördelat på 4 19" profiler.
  • Framdörr av 4mm rökfärgat säkerhetsglas inbyggt i en aluminiumram. Ergonomiskt låshandtag med säkerhetscylinder. Anpassningsbar för andra låssystem. Verktygslös borttagning av dörr genom integrerad snabblåsning. Dörröppningsvinkel >180° vid enskåpsuppställning. Högerhängd, möjlig att vänsterhänga.
  • Bakdörr av 1mm stålplåt inbyggt i en aluminiumram. Lås med säkerhetscylinder. Kan eftermontera låshandtag. Övrigt lika framdörr.
  • Sidopaneler av stålplåt, enkla att hänga av och låsbara från insidan. Integrerat handtag för enklare hantering.
  • Tak med utbytbara modulplåtar, en med kabelgenomföring inklusive borstlist i bakkant och resterande täckplåtar. Kan bytas ut mot kabelgenomföringsplåtar,ventilationsplåtar eller fläktpaket. Alla moduler kan vridas 90° och arrangeras med kabelgenomföring på vänster och/eller höger sida. Befintliga installationer kan enkelt flyttas över genom den U-formade kabelgenomföringsplåten.
  • Botten är öppen men kan förses med täckplåtar/bottenplåtspaket.
  • 19" profilerna kan steglöst justeras inom skåpsdjupet. Djupprofilerna är försedda med avståndsmarkering för exakt positionering. 19" profilerna är numrerade per höjdenhet. Hela inredningen kan flyttas höger eller vänster till en off-center position.
  • S=Svart, B=Beige

  Obs! 1 par 19" profiler ingår om inget annat anges.

 • Tillbehör

  3 140 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  Best.nr 20101088
  1 270 SEK exkl. moms
  347 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  307 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  1 860 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  894 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  1 210 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  1 120 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  653 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  164 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Size (mm)
  B600xD600xH1000
  U/HE
  20
  Mount cabinet
  19"
  Cabinet color
  Black
  Bredd
  600
  Djup
  600
  Höjd
  1000
 • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
Den intelligenta och övervakningsbara Hybrid Transfer switchen växlar blixtsnabbt mellan två olika strömkällor vid ett oförutsett strömbortfall. Till skillnad mot vanliga ATS-switchar (automatic transfer switch) så har växlingstiden i hybriden halverats till 4-8 millisekunder, vilket gör att du undviker dyrbara avbrott på känslig datautrustning.
29 420 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Den populära låsbara strömkabeln har nu fått sin motsvarighet i en strömlist med samma teknik. Med ett lås också i strömlisten kan du säkra bägge ändar och slipper riskera oavsiktliga strömavbrott.
935 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Varje list finns att få med diverse olika anslutningsdon (intag). Värt att notera är respektive kontakts maximala strömbegränsning. Lägst kapacitet, 10 ampere, hittar vi i IEC320-C13 och C14 (hona resp. hane) som är den 3-poliga kontakt vi återfinner i flertalet datorer och skärmar. DIN49440 och 41, hona respektive hane av vårt vanliga stickpropp som sitter i alla hem och kontor klarar 16A.
480 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Smidig termineringsbox i plåt för FTTx-installationer. liten och lätt åtkomlig framifrån gör den snabbarbetad och lätt att placera där du önskar och finns för 4, 8 och 16 fiber.
102 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 104-4066
Kassett STP Cat.6 1x1,3m vit
314,50 SEK 370 SEK Listpris exkl. moms