Meny

Best.nr 20117523

Brady Etikettskrivare BBP85 med/utan mjukvara

Avancerad skrivare med tangentbord för snabb produktion av etiketter. Den passar Komponent- och utrustningsmärkning, Elektrisk märkning, Utgångs- och utrymningsmarkering, Identifiering av farokommunikation, Lean- och 5S-märkning, Rörmärkning och ventilmärkning Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 15 dagar
65 470 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Brady BBP85 är en avancerad skrivare som använder sig av banbrytande teknik för precisionsetikettering av hög kvalitet. 

  Den är utrustad med avancerade sensorer för automatisk etikettdetektering, vilket gör att enheten snabbt identifierar och anpassar sig till det insatta etikettmaterialet. Detta säkerställer korrekt kalibrering och tryck för olika typer av material, inklusive papper, polypropylen, polyester och vinyl.

  BBP85 integrerar en färgskärm och pekskärmsgränssnitt för användarvänlig navigering och skapande av skräddarsydda etiketter med hög precision. Den kombinerar högupplöst utskriftskvalitet med den imponerande förmågan att skapa stora etiketter med en maximal bredd på upp till 254 mm.

  Dess kompatibilitet med olika databashanterings- och informationsystem möjliggör direkt utskrift från befintliga system, vilket ger användare möjlighet till effektiv integration och snabb produktion av anpassade etiketter.

  Brady BBP85 representerar en avancerad termisk överföringsskrivare som erbjuder användare avancerad termisk överföringsteknik för skapandet av precisa, anpassningsbara etiketter med högkvalitativ tryckbild.

  Varianter

  BBP85-QY-EU-SFIDS/20117523

  BBP85-QY-EU/20117525

   

 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Skrivartyp
  BBP85 med mjukvara

Alternativ till denna produkt

Best.nr 20202230
76mm (dia) 110.00 mm (W)
92,80 SEK exkl. moms