Meny

Positionering och fleet management

Det är så mycket mer än den omedelbara tillgången till en enhets position, som ska avgöra ditt val av positioneringslösning. Inte minst gäller det vad ytterligare sensorer kan ge dig för information som bidrar till en ännu bättre bild av en enhets kondition. 

Positionering

Molntjänsten är ditt fönster mot informationen och måste kunna bjuda på såväl den globala vyn som den mer detaljerade, så att data konverteras till viktiga åtgärder och därmed får en central betydelse för din organisation. Vi erbjuder ett urval av positionerings-lösningar, flera med unikt lång drifttid på batteri, med solcellsladdning eller till och med helt självförsörjande som tar vara på den rörelseenergi som ett fordon bjuder på. Hittar du inte vad du söker, tveka inte att kontaktat oss!

 
Positioneringssystemet Total Finder med långtidsbatteri, inbyggda sensorer, stöd för externa via BT5.0 och en överskådlig molntjänst gör det enkelt att skaffa kontroll över en hel fordonsflotta eller bara enstaka enheter. Den passar det mesta som rör sig utomhus och som du vill få information om. Ett kraftfullt magnetfäste underlättar både montage och underhåll.
3 660 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
En unik positioneringsprodukt med inbyggda sensorer och laddning via solceller klarar upp till 18 månader helt utan solljus ger dig en maximalt lättadministrerad lösning. Den kraftfulla magneten gör den genialiskt enkel att montera var som helst där du har en metallyta ledig.
5 010 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Positrex är molntjänsten som inte bara håller reda på var alla enheter finns, utan också vad de gör och hur de mår. Det är så data från GPS:er och givare blir till verksamhetskritisk information, som gör din verksamhet mer pricksäker och effektiv. Positrex serverar dig position, hastighet och olika händelser på det sätt som du önskar, oavsett antalet enheter. Du når det enkelt via molnet eller APP i din bärbara enhet.
106 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Kompakt GPS-enhet med analog och digital ingång ger dig universella larm- och mätdataportar vid sidan av positioneringen. En mycket kraftig magnet håller enheten på plats och kompletterad med den speciella säkerhetshållaren behövs ett specialverktyg för att avlägsna enheten.
3 950 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter