Meny

Best.nr 133-4123

SFP Singlemode LC 20km (1000Base-LX) 1.25Gbps DDMI

En SFP (small form-factor pluggable optical transceiver) Gigabit LX som ger Gigabit-hastighet upp till 20km på singlemode-fiber. Läs mer

Varianter

Hittar du inte din konfiguration? Kontakta oss – vi hjälper dig till korrekt lösning!
Lagerstatus 110 st
Leveranstid 1-2 dagar
Planerade leveranser 2024-07-02 500 st
343 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Dessa kan placeras mot varandra i korta avstånd och det som avgör om det fungerar är utrustningen de placeras i Rx Alarm nivå. Olika switchar kan ha olika nivåer för maximala nivåer för mottagare innan de larmar. Dessa SFP hanterar korta avstånd men switch kan ändå ge varning om toleransen är för låg. Lösningen blir att använda dämpare så slipper du larmen. 

  En SFP (small form-factor pluggable optical transceiver) Gigabit LX som ger Gigabit-hastighet upp till 20km på singlemode-fiber. 

  1000Base-LX är den ursprungliga benämningen på den standard som kom att kallas LX/LH eller LX10. Detta för att den först hade en maximal räckvidd på bara 5km, men i takt med förbättrad optik senare 10km vilket är vad LX/LH-standarden egentligen stipulerar. Prisskillnaden mellan moduler för 10km och 20km är försumbar och därför bjuder vi på de extra 10 kilometrarna. LX-modulen fungerar även utmärkt på multimode-fiber upp till 550m, men då bör man använda en patchkabel med modal conditioning, se under "Kablage Fiber".

  Ruggad eller standard

  Våra standardmoduler har redan mycket bra tålighet mot höga temperaturer (+85), men för extrema lågtemperaturer och i miljöer med stora svängningar rekommenderas våra ruggade/industriella varianter som tål -40/+85. De är bara marginellt dyrare än standardmodulen och det är självfallet aldrig en nackdel att välja den avsett användningsområde. Alltid industriella moduler till industriella switchar!

  DDMI/DMI/DOM

  Digital Diagnostic Monitoring Interface, Digital Diagnostic Monitoring och Digital Optical Monitoring är alla olika benämningar på den extra övervakningsfunktion som ger användaren möjlighet att utläsa realtidsparametrar ur den optiska modulen. Med stöd för detta också i switchen kan larmnivåer för avlästa värden bidra till snabbare felsökning och tidiga varningssignaler på förestående problem. Exempel på detta är optiska in- och utgångseffekter, temperatur, laser bias current (de analoga delen av modulen), matningsspänningen etc. Allt enligt standarden SFF-8472 MSA.

  Power Budget: 11dB

 • Tillbehör

  138 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  146 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Model SFP
  SFP
  Connector
  LC
  Interface
  Singlemode
  Data rate
  1.25Gbps
  Wavelength TX/RX
  1310
  Range *
  20
  DDMI
  Yes

Alternativ till denna produkt

Best.nr 20109402
100/1000 SFP till 10/100/1000Base-T
436 SEK exkl. moms
Best.nr 20113902
Industriell konverterare RJ45-SFP
823 SEK exkl. moms
 
Industriell switch och omvandlare mellan koppar 10/100/1000M portar och Gb SFP, vilket ger enheten mångsidig i tillämpningen. Den finns med eller utan POE och kan användas inom säkerhet nätverksvideoövervakningssystem, nätverksteknik och andra tillfällen. Enheten hanterar en driftstemperatur mellan -40℃~60℃
1 190 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Nu kan du konvertera till den våglängd, fibertyp eller datatyp du vill så länge SFP:erna har samma hastighet. Den saknar alltså 3R-funktionaliteten som gör det möjligt att blanda olika hastigheter, men är i gengäld betydligt billigare än andra alternativ.
1 280 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 133-0276
2xSFP Gigabit, 2x10/100/1000TX
1 450 SEK exkl. moms
 
I motsats till multimode har en singlemode fiber bara ett spridningsläge, en våglängd av ljus i fiberkärnan. Det betyder att det inte finns någon störning eller överlappning mellan de olika våglängderna för ljuset att stoppas vid din överföring av data över långa avstånd.
135 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
I motsats till multimode har en singlemode fiber bara ett spridningsläge, en våglängd av ljus i fiberkärnan. Det betyder att det inte finns någon störning eller överlappning mellan de olika våglängderna för ljuset att stoppas vid din överföring av data över långa avstånd. Varje Direktronik-fiber genomgår en manuell 3D interferometertest som garanterar glaskärnans centrering och därmed optimala överföringsegenskaper. Det ger hög jämn kvalitet så att du slipper komplicerad felsökning och kostsam efterservice
152 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Singelmode-lasern förekommer i en mängd olika energinivåer, vanligtvis översatt till räckvidd i kilometer i vanligt språkbruk. Dämparen blir mottagarens solglasögon när lasern är för kraftfull på en kortare kabel och ser till att signalstyrkan minskar så att mottagaren kan avläsa signalen.
159 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
När kraven och säkerheten är hög men du känner att en unik Smartkeeper Pro SFP lösning är lite mer än du kanske behöver. Välj då i stället använda dig av våra nya smidiga SFP lås.
629 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter