Meny

Best.nr 33-4123

SFP Singlemode 20km (LX) 1.25Gbps DDMI.

En SFP (small form-factor pluggable optical transceiver) Gigabit LX som ger Gigabit-hastighet upp till 20km på singlemode-fiber. Läs mer

Varianter

Hittar du inte din konfiguration? Kontakta oss – vi hjälper dig till korrekt lösning!
Lagerstatus 348 st
Leveranstid 1-2 dagar
 • Tillbehör

  113 SEK
  Finns i flera varianter
  129 SEK
  Finns i flera varianter
 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Model SFP
  SFP
  Interface
  Singlemode
  Range
  20
  Data rate
  1.25Gbps
  Temperature SFP
  N/A
 • Produktbeskrivning

  En SFP (small form-factor pluggable optical transceiver) Gigabit LX som ger Gigabit-hastighet upp till 20km på singlemode-fiber. 

  1000Base-LX är den ursprungliga benämningen på den standard som kom att kallas LX/LH eller LX10. Detta för att den först hade en maximal räckvidd på bara 5km, men i takt med förbättrad optik senare 10km vilket är vad LX/LH-standarden egentligen stipulerar. Prisskillnaden mellan moduler för 10km och 20km är försumbar och därför bjuder vi på de extra 10 kilometrarna. LX-modulen fungerar även utmärkt på multimode-fiber upp till 550m, men då bör man använda en patchkabel med modal conditioning, se under "Kablage Fiber".

  Ruggad eller standard

  Våra standardmoduler har redan mycket bra tålighet mot höga temperaturer (+85), men för extrema lågtemperaturer och i miljöer med stora svängningar rekommenderas våra ruggade/industriella varianter som tål -40/+85. De är bara marginellt dyrare än standardmodulen och det är självfallet aldrig en nackdel att välja den avsett användningsområde. Alltid industriella moduler till industriella switchar!

  DDMI/DMI/DOM

  Digital Diagnostic Monitoring Interface, Digital Diagnostic Monitoring och Digital Optical Monitoring är alla olika benämningar på den extra övervakningsfunktion som ger användaren möjlighet att utläsa realtidsparametrar ur den optiska modulen. Med stöd för detta också i switchen kan larmnivåer för avlästa värden bidra till snabbare felsökning och tidiga varningssignaler på förestående problem. Exempel på detta är optiska in- och utgångseffekter, temperatur, laser bias current (de analoga delen av modulen), matningsspänningen etc. Allt enligt standarden SFF-8472 MSA.

  Power Budget: 11dB

Alternativ till denna produkt

Best nr. 17-0016
Singlemode fiber har en liten central kärna som gör att att endast en ljusmode i taget kan rymmas i kärnan. På grund av detta minskas antalet ljusreflektioner som skapas av ljuset genom kärnan, vilket sänker dämpningen och skapar möjligheten för signalen att färdas längre. Vanligaste standarden på singlemode fiber är 9/125.
119 SEK
Finns i flera varianter