Meny

Best.nr 133-4307

SFP+ Singlemode BiDi WDM TX1270/RX1330 20km (LR) 10Gbps DDMI

BiDi som i bidirektionell/dubbelriktad och WDM som i Wave Division Multiplexing. I en optisk fiber döljer dig cirka 40THz (40000 GHz) optisk bandbredd i det "lågdämpande" spektrat. Läs mer

Varianter

Hittar du inte din konfiguration? Kontakta oss – vi hjälper dig till korrekt lösning!
Lagerstatus 35 st
Leveranstid 1-2 dagar
805 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  BiDi som i bidirektionell/dubbelriktad och WDM som i Wave Division Multiplexing. I en optisk fiber döljer dig cirka 40THz (40000 GHz) optisk bandbredd i det "lågdämpande" spektrat. En 10G Ethernet-port nyttjar alltså bara en bråkdel av det lediga utrymmet. Denna skattkista av bandbredd kan alltså användas för att mångdubbla framkomligheten i en och samma fiberkabel, utan utan några som helst negativa konsekvenser. Det är uppdelningen av ljusets spektra i våglängdskanaler som möjliggör detta och vi kallar det för WDM. Varje sådan våglängdskanal transporterar en privat datakanal, osynlig för övriga. Ju högre precision och stabilitet på lasern, desto tätare mellan kanalerna. WDM är dem mest grovkorniga och använder sig av 1310nm, 1490nm och 1550nm i olika kombinationer för att fördubbla bandbredden. För ytterligare kapacitet, se CWDM och DWDM samt våra fristående multiplexorer.

  Benämningar

  • BX-U= Uplink WDM 1270TX/1330RX
  • BX-D= Downlink WDM, 1330TX/1270RX

  Ruggad eller standard

  Våra standardmoduler har redan mycket bra tålighet mot höga temperaturer (+85), men för extrema lågtemperaturer och i miljöer med stora svängningar rekommenderas våra ruggade/industriella varianter som tål -40/+85. De är bara marginellt dyrare än standardmodulen och det är självfallet aldrig en nackdel att välja den avsett användningsområde. Alltid industriella moduler till industriella switchar!

  DDMI/DMI/DOM

  Digital Diagnostic Monitoring Interface, Digital Diagnostic Monitoring och Digital Optical Monitoring är alla olika benämningar på den extra övervakningsfunktion som ger användaren möjlighet att utläsa realtidsparametrar ur den optiska modulen. Med stöd för detta också i switchen kan larmnivåer för avlästa värden bidra till snabbare felsökning och tidiga varningssignaler på förestående problem. Exempel på detta är optiska in- och utgångseffekter, temperatur, laser bias current (de analoga delen av modulen), matningsspänningen etc. Allt enligt standarden SFF-8472 MSA.

  Power Budget: 8.4dB
  Använd dämpare på mycket kort avstånd för längre livslängd.

 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Model SFP
  SFP+
  Connector
  LC
  Interface
  Singlefiber
  Data rate
  10Gbps
  Wavelength TX/RX
  1270/1330
  Range
  20
  DDMI
  Yes

Alternativ till denna produkt

 
När kraven och säkerheten är hög men du känner att en unik Smartkeeper Pro SFP lösning är lite mer än du kanske behöver. Välj då i stället använda dig av våra nya smidiga SFP lås.
634 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter