Meny

Direktroniks genuina SFP:er, bättre än märkesleverantörens - till ett bättre pris direkt från lager!

Alla vet om det, märkes-SFP:er kostar skjortan. Därför erbjuder vi på Direktronik våra helt egna genuina SFP:er. Dessa har motsvarande konfiguration och funktion som märkesleverantörens, till ett helt annat pris.

När du köper våra SFP:er så inkluderas även Direktroniks fria tekniska support med rådgivning och personlig service. Det innebär att du får genuin omtanke hela vägen från beställning till installation. Vi hjälper dig att hitta ett mer prisvärt alternativ i djungeln av tusentals olika SFP:er. Siffran är svår att smälta - vi erbjuder över 6.000 olika varianter. De flesta med leverans samma dag direkt från vårt lager i Nynäshamn.

Ring om du har några frågor, 08 52 400 700. Vi gillar att hjälpa till och svarar direkt!

Produkter (2)

Aktiva filter Återställ

Produkter
2

SFP Modell

Visa fler

Gränssnitt

Visa fler

Hastighet data

Visa fler

Räckvidd

Best.nr 33-3968
CSFP som i Compact SFP avser en 2-ports Bidi-SFP och skall inte förväxlas med en standard duplex SFP. CSFP har tillkommit för att få plats med fler portar på mindre utrymme, men kräver att stöd finns i den aktiva enheten.
770 SEK
Finns i flera varianter
Best.nr 88-0062
Gigabit Ethernet eller 100Mbit är perfekt att ha stöd för i en och samma CSFP. Detta ger dig möjligheten att använda samma utrustning centralt oavsett om det är 100Mbit eller Gigabit i andra änden - alltså perfekt för en fiberutbyggnad till privatpersoner och företag där många kunder idag redan har 100Mbit men all nyinstallation görs i Gigabit.
978 SEK
Finns i flera varianter