Meny

Best.nr 133-3968

CSFP Singlemode TX1310/RX1490 20km 1.25Gbps DDMI

CSFP som i Compact SFP avser en 2-ports Bidi-SFP och skall inte förväxlas med en standard duplex SFP. CSFP har tillkommit för att få plats med fler portar på mindre utrymme, men kräver att stöd finns i den aktiva enheten. Läs mer

Hittar du inte din konfiguration? Kontakta oss – vi hjälper dig till korrekt lösning!
Lagerstatus 4 st
Leveranstid 1-2 dagar
514 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  CSFP som i Compact SFP avser en 2-ports Bidi-SFP och skall inte förväxlas med en standard duplex SFP. CSFP har tillkommit för att få plats med fler portar på mindre utrymme, men kräver att stöd finns i den aktiva enheten, normalt en switch. Det fysiska formatet är identiskt med en vanlig SFP, men de två LC-kontakterna utgör två separata WDM-portar. Ett bra anternativ till portkrävande knutpunkter inom Fiber-To-The-Home (FTTH).

  Ruggad eller standard

  Våra standardmoduler har redan mycket bra tålighet mot höga temperaturer (+85), men för extrema lågtemperaturer och i miljöer med stora svängningar rekommenderas våra ruggade/industriella varianter som tål -40/+85. De är bara marginellt dyrare än standardmodulen och det är självfallet aldrig en nackdel att välja den avsett användningsområde. Alltid industriella moduler till industriella switchar!

  DDMI/DMI/DOM

  Digital Diagnostic Monitoring Interface, Digital Diagnostic Monitoring och Digital Optical Monitoring är alla olika benämningar på den extra övervakningsfunktion som ger användaren möjlighet att utläsa realtidsparametrar ur den optiska modulen. Med stöd för detta också i switchen kan larmnivåer för avlästa värden bidra till snabbare felsökning och tidiga varningssignaler på förestående problem. Exempel på detta är optiska in- och utgångseffekter, temperatur, laser bias current (de analoga delen av modulen), matningsspänningen etc. Allt enligt standarden SFF-8472 MSA.

   

  Bildar alltid ett par

  133-3968__133-3969.jpg

 • Teknisk specifikation

  Model SFP
  CSFP
  Connector
  LC
  Interface
  Singlemode
  Data rate
  1.25Gbps
  Wavelength TX/RX
  1310/1490
  Range
  20
  DDMI
  Yes

Alternativ till denna produkt

Best.nr 20100221
24x1G CSFP, 4x komboG + 4x10G SFP+, 2x20G QSFP+
24 940 SEK exkl. moms

Direktroniks SFP:er, bättre än märkesleverantörens!

Alla vet om det, märkes-SFP:er kostar skjortan. Därför erbjuder vi på Direktronik våra helt egna genuina SFP:er. Dessa har motsvarande konfiguration och funktion som märkesleverantörens, till ett helt annat pris.

Till ett bättre pris direkt från lager!

Vi erbjuder genuina Direktronik-moduler till alla fabrikat på marknaden. Det innebär att vi själva förfogar över de resurser som krävs för att programmera och justera koden så att modulen blir optimerad för den switch som den skall sitta i. Ett gigantiskt och helt unikt kodbibliotek under ständig utveckling ger oss mer än 40 000 olika kombinationer som garanterar ett du få rätt sort. Ofta med leverans samma dag direkt från vårt lager i Nynäshamn.

När du köper våra SFP:er så inkluderas även Direktroniks fria tekniska support med rådgivning och personlig service. Det innebär att du får genuin omtanke hela vägen från beställning till installation.

Så här väljer du

 1. Välj artikelnummer (industriell temperatur, DDM, våglängd etc.)
 2. Välj konfiguration i "drop-down-menyn" (HP, Cisco, Juniper, H3C etc.)

Ring om du har några frågor, 08 52 400 700. Vi gillar att hjälpa till och svarar direkt!