Meny

Best.nr 132-0080

17" IP-65-klassad Rostfri Touch Screen

17” Touch screen som är vattentät och i rostfri plåt speciellt anpassad för Wash Down, våta produktionsmiljöer. Här får du en kapsling som kan användas där höga krav finns på skydd mot damm, smuts, slag samt stänk från vätskor. Läs mer

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
22 400 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  17” Touch screen som är vattentät och i rostfri plåt speciellt anpassad för Wash Down, våta produktionsmiljöer. Här får du en kapsling som kan användas där höga krav finns på skydd mot damm, smuts, slag samt stänk från vätskor.

  Hög IP-klassning och rostfritt ger trygghet

  Här får du en kapsling som garantera dig bästa skydd i de flesta krävande miljöer.  IP-65-klassad vilket innebär att den är helt damm skyddad och skyddar även mot kraftig överspoling av vatten.  Rosfritt stål garanterar dig ett bättre skydd mot rostangrepp och annan korrosion än andra stål.

  •          Här spar du effektivt plats eftersom du inte behöver externt tangentbord, mus eller skärm. 
  •           Resistiv skärm som enkelt kan skötas med din hand, penna och handske eller liknande.
  •          Universell montering med Vesa standard
  •          Stöd för både USB och VGA
  •          Konstruerad av rostfritt stål

  Mått: Höjd 390mm Bredd 445mm Djup 85mm

 • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
En unik och tålig inomhuskapsling för både liggande och stående montage för 32” och 43” som passar till de flesta bildskärmar/Tv. Den levereras med okrossbart polykarbonat-fönster med höga optiska egenskaper. Ett tunt glasskikt på bägge sidor skyddar mot repor och gör den enkel att rengöra.
11 350 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Många gånger så har du säkert funderat på hur man enklast kan förvara allt på ett och samma ställe och på ett enkelt sätt. Nu finns kapslingen anpassad för din övervakningsutrustning, här får du en kapsling där du får plats med det mesta, switch, strömlist, NVR/DVR, skärm plus annat.
3 580 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter