Meny

Best.nr 20102389

Nätverksklocka inne och ute med datum & temperatur, PoE

Stor och tydlig information med nätverksansluten LED display. Finns i modeller med fyra respektive 6 siffror. Med vår serie nätverksklockor / temperaturtavlor är du alltid uppdaterad med korrekt tid och om du vill även med korrekt temperatur. Passar lika bra ute, IP66, som inne Olika storlekar för olika behov, med de större modellerna läser du av tiden på upp till 100m avstånd. Går även att ansluta siren / buzzer för larmsignal, tänk inringning när rasten är slut på en skolgård. Passar i sporthallar, köpcentrum, simhallar, lagerlokaler, på skolgården eller alla typer offentliga utemiljöer. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid >21 dagar
4 330 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Enkel setup direkt i webbgränssnitt

  Varje display har ett inbyggt webbgränssnitt i vilken du smidigt gör din setup direkt i browsern från PC, mobil eller surfplatta. Det finns även motsvarande modeller som styrs med fjärrkontroll istället för nätverksuppkoppling, kontakta oss om du är intresserad av dessa. Verktyg finns även för att administerera en mängd klockor i en överskådlig vy. Det går även att få larm via e-post i händelse av att någon klocka slutar fungera.

  Schemalagd ljudsignal 

  Varje klocka har en reläfunktion med vilken du kan trigga en siren eller annan typ av larmsignal. Kanske ska klockan ringa när lunchrasten på skolgården är slut. Setup för detta görs direkt i  webbgränssnittets schemafunktion. Du väljer själv längden på signalen 1 - 59 sekunder. Varje klocka kan totalt hantera 30 st olika larm. Larmet behöver inte vara en ljud eller ljussignal utan kan även vara enbart en reläslutning som kan tas emot av annat system. 

  Tid, datum, temperatur, du väljer själv

  Önskar du förutom aktuell tid och datum även visa temperatur så köper du till en temperatursensor. LED-displayen kommer då att omväxlande visa tid och temperatur om vartannat. Kanske vill du visa vattentemperaturen på en badplats eller i simhallen, kontakta oss så hjälper vi dig. Temperaturomfång -50C till +99C. Du även välja att enbart visa tiden om du så önskar.

  Alltid rätt tid med GPS synkronisering eller NTP tidsserver

  Ordet GPS leder lätt tankarna till positionering, ett sätt att definiera en plats, men den kan också användas för andra ändamål. I GPS-signalen finns inbäddad information om aktuell tid och datum. Den här tiden är mycket exakt med endast någon miljondels sekunds förskjutning på en månad. Fördelen med att använda sig av en GPS-mottagare är att ingen nätverksuppkoppling eller annan konfiguration behövs. Precis som våra klockor är den IP klassad och gjord för utomhusbruk året om. 

   

  LED display med GPS

  Ett annat sätt att vara säker på att tiden på LED-displayen alltid är korrekt är att använda en NTP serverEn NTP tidsserver kan vara både lokal eller externt uppkopplad mot internet. Har man nätverksuppkoppling och flera  klockor som behöver visa exakt samma tid så är detta en bra alternativ. 

  LED display med NTP server

   

  Master och slavar

  En smart funktion i våra IP-klockor är möjligheten att göra en enhet till Masterenhet och koppla den mot en tidsserver och / eller GPS. Resterande enheter kan sen agera slavar och få sin tidsangivelse direkt från Masterenheten. Detta kräver att samtliga enheter är uppkopplade i samma nätverk. 

  Masterenhet LED klockor.JPG

  Rätt ljusstyrka för varje tillfälle

  Precis som din mobiltelefon så känner LED-displayen av och anpassar ljusstyrkan automatiskt utefter rådande omsändigheter. Möjlighet finns att även manuellt justera detta. 

  LED display med automatisk ljusstyrka

  ledfärger.JPG

  Samtliga modeller kan fås i röd, orange, gul, grön, blå, vit har även möjlighet till tidtagning och kan även styras med fjärrkontroll (se tillbehör)  

  - Tidtagarur start/stop (från: 00:00:00) 
  - Nedräkningstimer (från: XX:XX:XX till 00:00:00)
  - Uppräkningstimer (från: 00:00:00 till XX:XX:XX)

   

  • Röda siffror som standard, kontakta oss om annan färg önskas på LED-displayen.
  • Storlek på siffror är 5,10,15 och 20 cm 
  • Vi har även modeller med poängtavlor för sporthallar, kontakta oss, vi hjälper gärna till.

   

  FAQ klockor, Se även manual under dokument nedan.

  Q: Jag tror inte min fjärrkontroll fungerar. Hur kollar jag det?

  A: Öppna kameran på din mobiltelefon och sikta fjärrkontrollen mot den. Klicka på knapparna, ser du någon respons är det inget fel på fjärrkonrollen. (Fungerar INTE med Iphone).

   

  Q: Jag kan inte koppla samman fjärrkontrollen med klockan.

  A: Bryt och sätt tillbaka strömmatningen till klockan och klicka sedan på sammankopplings-serien A, B, ↓, A, ↓, ↓, B så fort du bara kan.

   

  Q: 'Jag vill ställa in så att klockan bara visar tid, inte datum' eller liknande fråga.

  A: Följ beskrivningarna i manualen. Alla olika varianter som går att få till beskrivs med kommando.

   

  Q: Vad är standard-inloggningen?
  A: Username: admin           password: dbps

  20102389.jpg

 • Tillbehör

 • Lär dig mer

 • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
Extra stor och tydlig information med nätverksansluten LED display. Finns i modeller med fyra respektive 6 siffror. Med vår serie nätverksklockor / temperaturtavlor för utomhusbruk , IP67, är du alltid uppdaterad med korrekt tid och om du vill även med korrekt temperatur. Olika storlekar för olika behov, med de större modellerna läser du av tiden på + 100m avstånd. Går även att ansluta siren / buzzer för larmsignal, tänk inringning när rasten är slut på en skolgård. Passar i sporthallar, köpcentrum, simhallar, lagerlokaler, på skolgården eller alla typer offentliga utemiljöer.
25 870 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Nätverksklocka för infällt montage i exempelvis reklamskyltar. Stor och tydlig information med nätverksansluten LED display. Finns i modeller med fyra respektive 6 siffror. Med vår serie nätverksklockor / temperaturtavlor för utomhusbruk , IP66, är du alltid uppdaterad med korrekt tid och om du vill även med korrekt temperatur. Olika storlekar för olika behov, med de större modellerna läser du av tiden på upp till 100m avstånd. Går även att ansluta siren / buzzer för larmsignal, tänk inringning när rasten är slut på en skolgård. Passar i sporthallar, köpcentrum, simhallar, lagerlokaler, på skolgården eller alla typer offentliga utemiljöer.
5 410 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter