Meny

Best.nr 121-8060

Smart central laddning för USB-C

Håll alla dina batteriförsedda USB-C tillbehör laddade med en enda centralt placerad enhet. Den kraftfulla laddaren ger upp till 3A per port på alla portar samtidigt och kommunicerar laddningsstatus via frontpanelens display eller grafiskt med nätverkskortet installerat. Ett enkelt sätt att säkerställa att alla företagets/skolans enheter laddas upp optimalt och blir redo för nästa pass. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
4 540 SEK exkl. moms
 • Tillbehör

  1 370 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  1 630 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
 • Produktbeskrivning

  För läsplattor, batteribanker, telefoner, datorer och andra batteriförsedda USB-C tillbehör som används i professionell miljö blir arbetet ofta lidande av att enheter inte är uppladdade vid dagens början. Om det ligger på på varje enskild individ att ladda upp enheten kan man vara säker på att någon glömmer av det med jämna mellanrum och sätter krokben för nästa användare. Skaffar man den den centrala laddaren blir det lätt att både "räkna in" alla enheter samt se till att de alltid är redo för nästa arbetspass. 

  Enheten erbjuder också detaljerad information och historik över all laddning i realtid via tillbehöret för nätverksanslutning vilket ger dig praktisk skalbarhet.

  Laddarstapel för 30st USB-C

  Kapsling och rullvagn för säker och bekväm förvaring

  Laddaren finns att köpa tillsammans med en robust och låsbar plåtkapsling (best.nr: 20100245) och kan då staplas och fästas ihop upp till tre stycken på varann. Komplettera med vagnen (best.nr:121-8058) så blir hela pelaren lätt flyttbar på hjul.

  nätverksanslutning till laddare

  Nätverksanslutning ger exakt information om laddning per enhet

  Med tillbehöret för nätverksanslutning får du exakt information om status för varje port och ett enklare gränssnitt att göra inställningar från. Ett nätverkskort hanterar upp till tre laddarenheter och levereras med anslutningskabel (RS485) för detta.

  laddare USB-C screen-shot

   

Alternativ till denna produkt