Meny

Best.nr 121-8010

Laddstation för optimal laddning av åtta USB-enheter

Den universella laddstationen för hem och kontor är kraftfull nog att hantera alla dina uppladdningsbara tillbehör på kortast möjliga tid och anpassar laddningsströmmen optimalt efter vart och ett av de anslutna tillbehören. Läs mer

Lagerstatus 3 st
Leveranstid 1-2 dagar
5 120 SEK exkl. moms
 • Tillbehör

  70,10 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
 • Dokument

 • Produktbeskrivning

  Den universella laddstationen för hem och kontor är kraftfull nog att hantera alla dina uppladdningsbara tillbehör på kortast möjliga tid och anpassar laddningsströmmen optimalt efter vart och ett av de anslutna tillbehören. Du kan ladda upp till åtta enheter på en och samma gång och ser på displayen när de är färdigladdade. Mjukvaran kan uppgraderas så att du skall kunna ladda också nästa generations tillbehör utan att behöva byta ut laddstationen. Du kan använda den till de flesta fabrikat, däribland: Apple, Samsung, Asus, HTC, GoPro, Sony och många fler.

  Cool kompakt design, se den live nedan.

  För den avancerade användaren finns möjlighet att övervaka laddningsprocessen via en miniUSB-port och ansluten dator.

  Skyddar din utrustning mot elfel

  Alla laddare och synk-enheter från Cambrionix ger dina tillbehör omfattande skydd mot skador som skulle kunna uppkomma genom överspänningar eller överbelastning till följd av att en av enheterna som du ansluter är trasig. Oavsett hur de anslutna tillbehören uppför sig, så riskerar du inte att övriga enheter skadas.

  USB-laddning klurigare än man tror

  USB-porten finns, förutom i varianterna 1.0, 2.0 och 3.0, också med tre olika kapaciteter avseende laddning och det är långt ifrån säkert att det syns på porten vilken som stöds. Du har "standard downsstream port", "charging downstream port" och "dedicated charging port". De två förstnämnda är de två du finner i PC:n normalt och den tredje i de separata USB-laddarna. För dig som användare innebär detta överraskande långa laddningstider ibland, beroende på vilket tillbehör du anslutit och till viken port. En standard downstream port för USB 1.0 och 2.0 maximerar laddströmmen till 0,5A (0,9 för USB 3.0), medan en charging downstream port ger max 1,5A. Ändå räcker det inte till för exempelvis iPad som vill ha 2,1A för att laddas maximalt snabbt och på ett sätt som är optimerat för batterierna och därmed livslängden.

  Var därför noggrann när du väljer laddstationer så att det finns kapacitet att ladda alla de enheter du vill kunna ansluta på ett optimalt sätt. Våra laddare från Cambrionix kan även specialanpassas så att laddning sker på schemalagda tider om enheterna är många och övrig belastning är stor.

  • Optimerad för Apple-produkter (2,1A) och passar övriga USB-tillbehör
  • Upp till 11 ampere total effekt och upp till 2,1A per port
  • Framtidssäker med uppgraderbar mjukvara för framtida laddningsstandards
  • Övervakningsbar via miniUSB-anslutning
  • Integrerat kraftaggregat (ingen separat adapter som ligger och skräpar)
  • USB kablage för anslutning mot PC ingår
  • Kan kundanpassas och levereras som halvfabrikat, kontakta oss!

Alternativ till denna produkt