Ange din e-postadress
Produkterna
Hitta bland alla våra produkter
Andra sätt att hitta på
Andra sätt att hitta på
Andra sätt att hitta på
Andra sätt att hitta på
Andra sätt att hitta på
Andra sätt att hitta på
Andra sätt att hitta på
Best.nr 20104240
Skydda dyrbar USB-utrustning mot strömspikar och transientskador genom att använda en isolator. Den håller enheterna galvaniskt frånskilda och släpper därmed inte igenom en elektrisk störning orsakad av jordströmmar. Du får ökad driftsäkerhet och skydd mot plötsliga avbrott till följd av elektriska avvikelser. Läs mer
Varianter
En robust USB-isolator med full USB2.0-hastighet i industriell kvalitet som ger 3kV-isolering för att skydda datorn och den dyrbara USB-utrustning som är ansluten till den.
I de flesta fall fungerar USB-enheter problemfritt och sömlöst över generationsgränser oavsett funktionsvariationer. Ibland får man dock problem och inte sällan har det då med anslutning av kameror att göra. Läs om de olika datatyperna som reglerar USB-hubbens tillgängliga kapacitet och vad du bör vara uppmärksam på när du väljer tillbehör.
Lär dig mer om den nya USB typ C-kontakten. Nu blir det på allvar möjligt att ha ett enda gränssnitt mellan en huvudenhet och dess tillbehör. Det låter som en utopi, men redan har Apple med MacBook och Google Pixel denna kontakt som sin enda periferianslutning och tusentals lär följa efter.
Nu dubblas hastigheten igen, men inte bara det. Man gifter också ihop USB-C kontakten med USB4-standarden samt inför stöd för parallella dataströmmar och datakanaler för managering. Kvar blir tack och lov bakåtkompatibiliteten med tidigare USB-standards ner till USB2.0. Läs om nyheterna hos USB4
Överladdning av mobila enheter i kontinuerlig drift
Att mobila enheter är viktiga i vårt dagliga liv behöver vi väl knappast påtala för någon, men har du reflekterat över hur vanligt det är att man också använder de i helt andra tillämpningar? Du ser dem inbyggda i olika system som menytavlor, orderterminaler, informationsdisplayer, passersystem och mycket annat. Där utsätts de (och deras batterier) för helt annan påfrestning, nämligen risken för överladdning och påföljande batteriproblem.
USB skulle ju vara enkelt. Lär dig hur det hänger ihop och passar ihop. Vi förklarar USB1.0 till USB3.2 Gen 2x2 och varför USB3.0 egentligen heter något annat. Förläng, konvertera eller växla. Vi har lösningar på de flesta USB-bekymmer och kan tekniken.