Meny

Ta kontroll över ditt fordons lastutrymme

Oavsett om det är en eller hundra lastutrymmen som ska övervakas ger dig HWg-Ares full kontroll. Oavsett ändamål kan du vara trygg i att Ares loggar all data samt larmar dig på det sätt du önskar.

Vid transport av kyl och frysvaror är kanske temperatur, luftfuktighet och ventilation mest kritiskt att övervaka medan andra typer av transporter även kräver kontroll på om personer befinner sig i lastutrymmet, om dörren öppnas eller har lämnats öppen längre tid än önskvärt, GPS positionering osv. 

Enkel installation

All setup görs enkelt direkt i hårdvaran, ingen extern programvara behövs. Det enda som krävs är ett SIM-kort och kontakt med mobilnätet. Du är igång på några minuter.

Inbyggd batteribackup och lagring garanterar full funktion även i nödsituationer
Ett internt minne på 2Mb lagrar ca 170 000 värden innan det först lagrade skrivs över, vilket under normal användning räcker upp till ett år. Batterikapaciteten är även den väl tilltagen och räcker för flera timmars drift i händelse av strömbortfall, hur länge beror på hur många och vilka givare som är anslutna.

Full historik och bevis

All data loggas internt i enhet och/eller överförs via GPRS automatiskt till externt i databas exempelvis HWg-PDMS. HWg-PDMS är en programvara som hjälper dig att samla in data från samtliga enheter oavsett hur många fordon du har. Vid transport av exempelvis livsmedel krävs ofta bevis på att transporten följt Livsmedelsverkets föreskrifter på temperatur. Med PDMS samlas all data i en intern databas, all historik kan sen redovisas i grafer som ger en snabb och tydlig bild av anslutna sensorers värden över valfri tidslinje.

Sensorer

Välj bland ett stort utbud av sensorer och givare. Finner du inte vad du söker nedan så kontakta oss så hjälper vi till att ta fram rätt sensor för just dina behov.

Relaterade komponenter

Best.nr 19-0600
HWg-PDMS hjälper dig att samla in data och historik från dina HWg-sensorer. Data lagras i databas och presenteras i grafer som ger dig en snabb och tydlig bild av anslutna sensorers värden över valfri tidslinje.
2 130 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter