Meny

Best.nr 20100209

Två i ett, temperatur & övervakning

Full synlig kontroll på din temperatur. Nu kan du övervaka all din utrustning både synligt och via temperatur. Kameran är utrustad med både övervakningskamera och värmekamera och passar utmärkt för serverrum/datacenter, laddstationer, elskåp, produktionsprocesser men även andra platser där det är viktigt att snabbt kunna se förändringar. Läs mer

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
18 980 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  I en och samma kompakta enhet får du en övervakningskamera i 2MP upplösning samt en separat kamera för värmeövervakning. Den termiska känsligheten på 65mk och en upplösning på hela 256x192 garanterar dig en detaljerad presentation av värmeutveckling på pixelnivå.

  För en tydlig och personligt anpassningsbar vy över olika värmeområden medger kameran upp till sjutton olika färgscheman vilket ger bilden den tydlighet du vill ha. Dessutom kan du välja ut specifika områden i bilden som du vill att kameran skall bevaka eller välja bort sådana som inte är intressanta. Tjugo enskilda punkter, två olika linjer eller sexton regioner gör att du enkelt kan övervaka exakt där behovet finns, utan att det skapas onödiga larm.

  Kameran som temperaturlarm - bevaka hela ytan istället för enstaka områden

  Värmekameran ger dig en unik möjlighet att på pixelnivå avläsa den exakta temperaturen över hela kamerans synfält. Med inställbara larmnivåer och intervall automatiserar du bevakningen så att varningar om förestående problem distribueras effektivt.

  Denna hybridkamera är, utöver värmekameran, bestyckad med en vanlig IP-kamera. Denna kombination gör att du i samband med ett larm eller av andra orsaker, lätt kan se och zooma in komponenten eller området som är utsatt och därmed får visuell bekräftelse på problemet.

  Hybridkameran utklassar det traditionella sättet med små utplacerade temperaturgivare eftersom dessa kräver att du på förhand vet var en temperaturökning riskerar att uppstå. Sådana larm är förvisso lika exakta i sin temperaturangivelse, men du kan aldrig veta om larmet är orsakat av en temperaturförändring i någon del av den omgivande miljön eller exakt på den plats där givaren sitter, bara att den registrerat en viss temperatur. Med hybridkameran vet du på pixelnivå var problemet är och kan visuellt granska området med den vanliga kameran.

  Vädertålig med smarta monteringslösningar

  Kameran är anpassad för utomhusmiljö ned till -20 grader, är IP-66 klassad och är inte större än 65x45x95mm. Enkel och smidig montering för vägg och eller plan yta men har även ett magnetfäste för tillfällig montering utan håltagning och för snabbt platsbyte.

  Lagring kan göras på PC med medföljande mjukvara för upp till 32 kameror, NVR eller SD-kort (128GB ingår inte)

  Mer data finns att ta del av, se databladet.

  Snabbdata:

  • Övervakningskamera 2MP 1920x1080
  • Värmekamera 256x192
  • H.265, H.264, MJPEG
  • IP66
  • -20 ~60°
  • Metall-hölje för professionellt bruk
  • Onvif ger universell kompatibilitet
  • Digital in/ut för externa larm

   

 • Teknisk specifikation

  Model camera
  Thermal detection
  Environment Camera
  Outdoor
  Protection cast
  IP66
 • Dokument

Alternativ till denna produkt

Best.nr 128-2280
Temperatur detekterings kamera
53 300 SEK exkl. moms
 
Med F1 visas en helt ny konstruktionsplattform upp, som är betydligt mer flexibel än sina föregångare och andra skåp på marknaden. En finurlig och praktisk lösning är den steglösa vertikala monteringen. Finns även i bredd 800mm
6 760 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Nu finns det äntligen en kapslad version av Golvskåpet F1. Nya Fs1 får du nu med IP54 klassning som kan placeras i de flesta miljöer där kraven är extra höga. Samma smarta konstruktionsplattform som tidigare vilket underlättar din installation. Du kan välja att köpa med eller utan kylning allt beroende på dina krav och önskemål.
19 170 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Höga krav på en kontrollerad temperatur och luftfuktighet? Då är HWg-STE Nätverkstermometer ett utmärkt val. Exempel på användningsområden för en IP-termometer kan vara allt från Temperaturövervakning av värmesystem, AC-anläggningar, kylar/frysar, serverrack och dataskåp.
1 450 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 119-0001
USB Temperatur datalogger med larmfunktion -30°C till +70°C
487 SEK exkl. moms
 
Lättinstallerad nätverkstermometer för små och stora behov. Att kunna alternera mellan trådburen PoE - IEEE 802.3af eller WiFi - 802.11 b/g/n (2.4GHz) anslutning i en och samma övervakningsenhet borgar för snabb och problemfri installation. Inbyggd webbserver med pushprotokoll gör det enkelt att övervaka data via tillverkarens molntjänst SensDesk (gratis för upp till tio enheter). Strömadapter samt en temperatursensor ingår vid leverans.
2 380 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter