Meny

Stäng, lås och bomma en hel byggnad på mindre än en sekund

Att snabbt och säkert kunna låsa alla dörrar i exempelvis en skola, spärra alla utfarter i ett parkeringsgarage, eller varför inte stänga ner hela Friends Arena med endast en knapptryckning via en app i din mobil eller med en fysisk tryckknapp, behöver varken vara kostsamt eller komplicerat.

ControlByWebb har ett brett flexibelt utbud av nätverksanslutna I/O enheter där du kan mixa in och utgångar efter behov samt även programmera dem via script, schemalägga och lösenordsskydda funktioner. I många fall nyttjas redan befintligt kabeldragning vilket gör installationen mycket kostnadseffektiv och smidig.

Produkterna är driftsäkra och kommunicerar direkt med varandra, M2M utan behov av mjukvara eller annan typ av tjänst. Därmed slipper du fördyrande månadsavgifter.

BUILDING LOCKDOWN IN UNDER 1 SECOND

 1. I detta exempel visar vi på en nedstängning av en byggnad i händelse av larm. En trycknapp och/eller app är kopplad mot X-600M. Den fysiska tryckknappen ansluts via en tilläggsmodul X-17S 

 2. När någon aktiverar nedstängningen genom att trycka på knappen så skickar X-600M omedelbart en signal över nätverket vidare till samtliga anslutna WebReläer. Knapptryckningen loggas automatiskt och samtidigt skickas ett kvittensmeddelande till ansvarig personal.  

 3. Direkt till X-600M kan man ansluta upp till 64 valfria expansionsmoduler och upp till 1,024 I/O portar. Dessutom kan efterföljande WebbReläer seriekoppas vilket i praktiken ger oändliga möjligheter till utbyggnad. I detta exempel har vi kopplat lokal utrustning iform av larmsiren och blixtljus via tilläggsmodul X-17S. 

 4. X-600M aktiverar övriga WebReläer, i detta fall sju stycken som i sin tur kopplas mot varje dörr. WebReläerna ansluts över befintligt LAN vilket är en stor fördel jämfört mot att dra kabel från varje enhet till en central punkt eller styrenhet. WebReläerna tar in signalen, sluter ett relä och låser dörrarna. Vanligen sker allt detta på mindre än en halv sekund.


  • Kontrollerar dörrar, grindar, vägbommar över IP
  • Använder redan existerande infrastruktur
  • Loggar data
  • Skickar larm meddelande till ansvarig personal
  • Lösenordsskyddad
  • Skalbart och flexibelt

LockDown-App Apple                              LockDown-App Android

LockDown app iTunes                             LockDown app Android

Vill du ha mer information eller har andra frågor, tveka då inte att kontakta oss på telefon 08-52400700 eller mail info@direktronik.se. Vi gillar att hjälpa till, det ingår i priset.

Produktområden

Relaterade komponenter

5 380 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 19-0251
19-0251 - 4 relä (125VAC, 30VDC), 4 ingångar (3-26VDC) 9-28 VDC
1 760 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 19-0230
WebRelay är en lättanvänd och mycket mångsidig produkt som ger dig tillgång till larm-/styrportar via Internet. En extra intressant egenskap är möjligheten att koppla två enheter "rygg mot rygg" M2M, och på så sätt få en transparent förlängning av en I/O-port eller ett larm via IP.
1 530 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter