Meny

Best.nr 19-0230

1 relä-port (12A@240V),1 ingång (4-12VDC), Webbserver

WebRelay är en lättanvänd och mycket mångsidig produkt som ger dig tillgång till larm-/styrportar via Internet. En extra intressant egenskap är möjligheten att koppla två enheter "rygg mot rygg" M2M, och på så sätt få en transparent förlängning av en I/O-port eller ett larm via IP. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 48 st
Leveranstid 1-2 dagar
1 430 SEK
 • Tillbehör

  417 SEK
  Finns i flera varianter
  383 SEK
  Finns i flera varianter
  171 SEK
  Finns i flera varianter
  1 540 SEK
  Finns i flera varianter
  530 SEK
  Finns i flera varianter
 • Dokument

 • Produktbeskrivning

  WebRelay är en lättanvänd och mycket mångsidig produkt som ger dig tillgång till larm-/styrportar via Internet. En extra intressant egenskap är möjligheten att koppla två enheter "rygg mot rygg" och på så sätt få en transparent förlängning av en I/O-port eller ett larm via IP.

  Enkelt beskrivet kan du till exempel ansluta en strömbrytare till ett WebRelay och en lampa till ett annat WebRelay. Med knappen i Göteborg och lampan i Nynäshamn kan du tända och släcka som du vill, slå av och på pumpar, ventiler, kontrollera elektroniska dörrlås, garageportar och bommar, boota om datorer och annan utrustning. Anslut den digitala utgången från en PLC, med WebRelay kan den kontrollera enheter fjärrmässigt. Koppla en dörrsensor till en WebRelay och en ringklocka till en annan, nu plingar det i klockan när någon öppnar dörren oavsett var i världen dörren finns. Tillämpningarna är nästan oändliga.

  IP relä

  Inbyggd webserver - ingen programmering behövs!

  Surfa in till enheten, läs av aktuell status, stäng eller öppna ett relä. För integration med andra system kan du styra den via XML-textmeddelanden och den kan också fungera som en Modbus/TCP-slav.

  • Optiskt isolerad ingång (4-12VDC)
  • Reläutgång (240VAC, 30VDC, Max 12A) på/av eller puls
  • Ingen programering behövs
  • Peer-to-peer, M2M
  • Valbara TCP-portar för enklare brandväggspassage
  • DIN- eller väggmonterbar
  • Temperaturomfång (-40° till 65.5°C)
  • Web Browser http, XML, eller Modbus/TCP

  relästyrning över IP

   Xytronix cbq android

  Omedelbar översikt via App till mobilen

  Ladda ned App:en från Controlbyweb för Apple eller Android-baserade smartphones så får du omedelbar överblick av dina samtliga givare samt även möjlighet att styra dina relä in och utgångar direkt i App:en.

  Levereras exklusive nätadapter, beställes separat om så önskas!

  Peer to Peer eller M2M

Alternativ till denna produkt

5 190 SEK
Finns i flera varianter
Best nr. 19-0234
WebRelay X-301 är en serie produkter med nätverksanslutna I/O portar med en hel del smarta funktioner. Inbyggd webserver, Ingen programvara behövs för att kontrollera portarna via din webbläsare. Larm via SNMP, e-post.
2 630 SEK
Finns i flera varianter
Best nr. 19-0294
19-0294 - I/O kontroller 16DO, 16DI, 4 Analoga, 4 temp sens, 9-28VDC
6 880 SEK
Finns i flera varianter
Best nr. 24-1200
Tibbo Project System (TPS) låter dig tillverka din egen unika automationsprodukt, klar att användas i nästa projekt eller för butikshyllan. Komplett med förpackning och allt. Skräddarsy din lösning med exakt de funktioner du verkligen har användning för och betala inte för funktioner du inte kommer använda.
1 170 SEK
Finns i flera varianter