Meny

Best.nr 17-2801

Skarv/konverteringsdon fiber simplex

När det gäller skarv-/konverteringsdon till fiberkabel finns på marknaden väsentligen två kvalitéer. Vi har dock valt att enbart erbjuda den exklusivare och betydligt styvare Zirconia i samtliga adaptrar för både multimode och singlemode. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 45 st
Leveranstid 1-2 dagar
10,80 SEK exkl. moms
  • Produktbeskrivning

    När det gäller skarv-/konverteringsdon till fiberkabel finns på marknaden väsentligen två kvalitéer, sådana med hylsa av fosforbrons (PhBr) samt Zirconia (Zrc). Den billigare i PhBr är mjukare med risk för sämre precision samt slitage som kan orsaka damm på den känsliga glasytan. Denna används i stort sett enbart till multimode OM1 och OM2. Vi har dock valt att enbart erbjuda den exklusivare och betydligt styvare i Zirconia i samtliga adaptrar för både multimode och singlemode.

    Fiberkontakt, skarvadapter till fiber.

    • Ziconia sleeve (keramisk hylsa) i samtliga adaptrar
    • Utmärkt passform

Alternativ till denna produkt

Best.nr 38-1545
Liten yta med plats för många anslutningar. Upp till 96 LC och 48 SC gör denna panel till en bra lösning när utseende och funktion är av största vikt.
745 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 17-4010
Adaptrar för montage i fiberpaneler eller dosor. Här får du en adapter som skyddar mot damm/smuts men kanske viktigare, skyddar dina ögon.
96,20 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 38-1011
Äntligen slipper du verktyg, blodvite och brutna naglar när du monterar paneler och rack-utrustning. Säg adjö till den gamla korgmuttern och välkommen till nya smarta Rackstuds.
494 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter