Meny

3D

3D-printer och fixturer

3D-skrivarna har revolutionerat utvecklingsarbetet och tillverkningen av komponenter i små volymer för såväl den profesionella som privata marknaden. Fortfarande hämmas spridningen av 3D-skrivare av bristen på lättanvända mjukvaror andra tillbehör som underlättar det praktiska handhavandet. I detta avsnitt finner du tillbehör för att underlätta användandet av 3D-skrivare, såsom smarta fixturer, skanners och enklare skrivare.

Aktiva filter Återställ

Produkter

8
 
PLA FILAMENT i forskjellige farger
355 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 20104528
FILAMENTHOLDER FOR 3D PRINTER
159 SEK exkl. moms
 
ABS FILAMENT i olika färger.
231 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Polymer Silke filament er en hybrid polymer kompositt materiale, laget av en variasjon av biopolymer. Har en unik skinnende slike lignende utseende. Dette materialet er perfekt til å heve utseende til blant annet modeller. Ideelt til å printe f.eks lamper, vaser og andre dekorative gjenstander.
335 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
226 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
3D-utskrifter har revolutionerat småskalig tillverkningen av anpassade delar. Små, tjocka och kantiga detaljer brukar vanligtvis bli bra. De är starka och någorlunda exakta. Men långa och tunna delar blir instabila, böjer sig och tål ingen nyttolast. UniQB är den innovativa lösningen som ger dig stabila 3D-konstruktioner som kompletterar det detaljer du tillverkar i skrivaren.
50,20 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
584 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter