Meny

Installera dragtråd supersnabbt - 100 meter på 3 sekunder

Att installera dragtråd i rör kan vara en tidskrävande och ibland frustrerande uppgift, särskilt när det gäller långa sträckor. Direktronik introducerar en revolutionerande lösning för detta: de elektriska dragtrådsinstallationsverktygen såsom EZ50, EZ100 och EZ300. Dessa innovativa dragtrådsblåsare kan blåsa en tråd 100 meter på bara 3 sekunder, vilket dramatiskt accelererar och förenklar installationsprocessen.

Ett verktyg för smidiga installationer

EZ-serien är mer än bara verktyg; de är nyckeln till att förenkla och snabba upp processen att dra kabel genom installationsrör. Med en enkel knapptryckning kan du ansluta dragtråden och justera verktyget för rörets storlek, vilket gör det enkelt att mata tråden genom röret. Denna metod är inte bara effektiv utan också tidsbesparande och minskar den fysiska ansträngningen.

Hastighet och bekvämlighet

Den tidigare krävande processen att dra kablar genom rör blir med EZ-serien en smidig, snabb och stressfri uppgift. Genom att placera blåsaren vid rörets ena ände och aktivera den, kan dragtråden matas igenom utan trassel och krångel. Detta sparar inte bara värdefull tid, utan minskar även arbetsstressen avsevärt.

Designad för användaren

EZ-seriens ergonomiska design, med kort handtagsvidd och möjligheten att mata tråden från toppen, gör den anpassningsbar för alla användare, oavsett handighet eller arbetsstil. Detta gör den till en utmärkt lösning för både nybörjare och erfarna tekniker.

Säkerhet som prioritet

Zeitler's EZ-serie prioriterar användarens säkerhet. Varje enhet är utformad med fokus på att skapa en säker arbetsmiljö utan att kompromissa med prestanda. Denna säkerhetsfokuserade design garanterar att användarna kan arbeta effektivt utan att oroa sig för olyckor eller skador.

I en värld där varje sekund räknas, står EZ-serien från Zeitler ut som en ovärderlig tillgång för alla professionella som strävar efter snabbhet, exakthet och effektivitet vid installation av dragtråd. Med EZ-serien får du inte bara ett verktyg; du får en pålitlig partner som omdefinierar standarden för en snabbare och smidigare installationsprocess. Ge dig själv den fördelen idag och upplev skillnaden med Zeitler's EZ-serie!

Best.nr 20117379
EZ100 Dragtrådsblåsare ( 50-150mm rör)
45 760 SEK exkl. moms
Best.nr 20117360
EZ50 Dragtrådsblåsare ( 18-50mm rör)
20 200 SEK exkl. moms
 
EZ Fallskärm 30-60mm avsedd för dragtråd
1 170 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 20117426
EZ300 Bensindriven dragtrådsblåsare ( 25-200mm rör)
58 440 SEK exkl. moms
4 380 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter