Meny

Välj en leverantör med höga ambitioner

Produkter och lösningar med fri teknisk rådgivning och support från Direktronik! Det skapar trygghet.

Hur ser ditt datarum ut idag? Var köper du din utrustning? Felhantering? Support? Vad är viktigt för dig? För oss är svaret på allt detta en självklarhet. Välj en leverantör som säkerställer att du i slutändan har en produktlösning som fungerar över tid och som tillsammans med dig överbryggar eventuella problem i design och implementation. Direktronik har över 30-års erfarenhet som ”trusted advisor” kring vad som fungerar och har ambitionen att alltid leverera det lilla extra. Bäst av allt är att det ingår i priset på produkten. Varför inte låta oss hjälpa dig med det du behöver i ditt datarum?

Kvalitetsskåp tillverkade i Sverige

Här får du rätt produkt med rätt möjlighet att växa vidare. Snygga smidiga och tåliga skåp som passar överallt.  Allt från enkla väggskåp till serverskåp, stativ men även IP54 klassade med kylning och fiberskåp som tål svensk vinter. IP55 specialskåp för tuffare miljö eller specialskåp för din kamerautrusning, men också  enkel kapsling för hemmet och säkerhet för din laptop i skolan.  Vi kan lös det mesta.

.

Kapsling för dina skärmar

Både inomhus, utomhus, i -30 grader men även i rostfritt som står emot det mesta. Vi kan även erbjuda enklare inomhusversioner för både stående och liggande montage i en och samma lösning. Fästen för både fast montering men även för vinklad. 

Nu behöver du också finna övrig utrustning som behövs och där har vi ett brett utbud. Strömpaneler med flexibilitet som kan konfigureras precis som du vill.  Kablage som kan anpassas efter dina önskemål men även i standarlängder och i de flesta färger för både Cat6 och Cat6A. ODF för DIN montering men även i 19”paneler. Kontaktdon med säkerhet för en trygg och säker installation. Switchar och SFP där vi erbjuder unika konfigurationer med rätt prestanda. Fiber med alla de vanligaste kontakterna och längder för både SM och MM men även här specialanpassningar för din lösning och krav.

Vi kan leverera det du önskar, ta del av vårt fullspäckade sortiment för en total datarums installation. Här nedan ser du lite av vad vi kan erbjuda, har du frågor, info@direktronik.se eller 08-52400700

Väljer du oss då väljer du trygghet!

 

Produktområden

 
Med F1 visas en helt ny konstruktionsplattform upp, som är betydligt mer flexibel än sina föregångare och andra skåp på marknaden. En finurlig och praktisk lösning är den steglösa vertikala monteringen. Finns även i bredd 800mm
13 140 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Med steglös montering kan du placera din utrustning precis vart du vill. Ramens möjlighet till "off center-lösning" ger gott om plats där det behövs. Bra med utrymme på båda sidor eller extra mycket utrymme på en sida.
6 160 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Ruggat svensktillverkat 19"-skåp i svetsat stål som gör det möjligt att installera IT-utrustning i miljöer där annars vatten, damm och smuts snabbt skulle ta livet av produkterna. skåpet är IP55-klassat (krävs 2 extra blindflänsar, se tillbehör). Finns med plåt eller glasdörr.
7 150 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
NSMR en väggskåpsserie anpassad för nätverksinstallationer med produkter för 10" montage. Skåpet levereras med en rökfärgad härdad glasdörr, taket är av glasfiberförstärkt plast.
3 400 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Armagard är en serie damm- och vattentäta kapslingar som låter dig använda vanliga bildskärmar i en miljö som annars vore omöjligt. Perfekt till varuhus, fabriksgolv, väntrum, sportanläggningar etc.
13 140 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
En unik och tålig inomhuskapsling för både liggande och stående montage för 43” som passar till de flesta bildskärmar/Tv. Den levereras med okrossbart polykarbonat-fönster med höga optiska egenskaper. Ett tunt glasskikt på bägge sidor skyddar mot repor och gör den enkel att rengöra.
16 600 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 138-2030
Golvlist 2x13mmx15mm (9m rulle)
2 940 SEK exkl. moms
 
Den första riktigt genomtänkta hakfria Cat6A patchkabeln på marknaden hittills. En tunn, gjuten plastbåge med flänsar på bägge sidor om snäppet ser till att minimal kraft behövs för att lossa kontakten. Samtidigt utgör flänsarna det stöd plastbågen behöver för att inte halka av snäppet när kabeln dras bakvägen i trånga utrymmen och kabelhärvor.
563 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
MPO (Multi-fiber Push On) är ett universellt kabelsystem för fibernät som effektiviserar korskoppling och installation genom att varje kontakt innehåller upp till tolv eller tjugofyra fiber.
1 100 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 104-4090
Setup.exe för enklare installationer
2 470 SEK exkl. moms
 
Varje list finns att få med diverse olika anslutningsdon (intag). Värt att notera är respektive kontakts maximala strömbegränsning. Lägst kapacitet, 10 ampere, hittar vi i IEC320-C13 och C14 (hona resp. hane) som är den 3-poliga kontakt vi återfinner i flertalet datorer och skärmar. DIN49440 och 41, hona respektive hane av vårt vanliga stickpropp som sitter i alla hem och kontor klarar 16A.
493 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Minska belastningen på kabel och uttag genom att använda rätt utgångsvinkel. Du minskar risken för driftavbrott och trasiga anslutningar.
72,60 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
MPO-kablage är en praktisk optisk lösning när behovet av allt större bandbredd har ökat i datacentren. Ett effektivt sätt att tillhandahålla 40 Gb och 100 Gb med hög prestanda. En kabel innehåller 12 fiber eller 6 st duplex kanaler i varje kontaktdon, vilket sparar en hel del pengar och utrymme i datacentren.
1 180 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Multimode är kostnadseffektiv för installationer där längden inte överstiger flera hundra meter. OM3 krävs för att nå maxlängden 300 meter på 10 Gbit och är även anpassad för 40G och 100G. Varje Direktronik-fiber genomgår en manuell 3D interferometertest som garanterar glaskärnans centrering och därmed optimala överföringsegenskaper. Det ger hög jämn kvalitet så att du slipper komplicerad felsökning och kostsam efterservice
91,20 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 133-6060
24xTX, 2x10G SFP+, 1 exp plats 2x10G SFP+
15 440 SEK exkl. moms
 
En SFP (small form-factor pluggable optical transceiver) Gigabit LX som ger Gigabit-hastighet upp till 20km på singlemode-fiber.
355 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter