Meny

Serverhissen - från lastkaj till rack säkert, effektivt och ergonomiskt

Serverlift

Tunga lyft och ergonomiska utmaningar hör man oftast tala om i klassiska industriella branscher, men skador och förslitning hos personal är universella åkommor som struntar i vilken bransch du tillhör. Lägg där till att servrar är dyrbara och tunga enheter som dessutom flyttas om och byts ut i takt med teknikutvecklingen, så har man skäl nog att investera i effektiva verktyg för optimal ergonomi och säkerhet vid serverhanteringen. 

1. Transport

Servrar tittar inte bara fram plötsligt vid rätt rack i den högra gången. Att transportera IT-utrustning runt datacentret, från kaj till rack,är en kritisk aktivitet. 

2. Position

När du har navigerat dig till racket måste du kunna lyfta datacenterutrustningen till rätt höjd, till och med överst på ett extrahögt rack. 

3. Installation

Du måste kunna flytta utrustningen säkert in och ut ur hyllan och stödja den på plats medan du använder två händer för att säkra den till skenorna eller profiler. 

Best.nr 112-7000
SL-1-SL350-XI
172 420 SEK exkl. moms
Best.nr 20116679
DL-1-IX-M175
163 910 SEK exkl. moms
 
ServerLIFT SL-500X är den elektriska trucken för datacentret, som bekvämt och riskfritt tar servrar och utrustning från lastkaj till rack. En eldriven precisionshiss lyfter utrustning upp till 227kg till rätt höjd så att du med händerna fria kan säkra den i racket. Investera i Serverlift för god ergonomi och optimalt säker hantering i datacentret.
291 060 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
360 660 SEK exkl. moms