Meny

Förbättrad presentationsteknik via teknik för presentationsförbättring

I denna produktgrupp finns produkter och lösningar för att förbättra en presentation, föreläsning, lektion, webbinar och distansundervisning. Fokus ligger på hur man kan lyfta en presentation eller videofilm. Det kan vara vid inspelning av digital media för att lägga ut på webben för återkommande tittande/klickande eller att strömma budskapet direkt via en strömningstjänst

Rena enmansbandet för digital presentation

Noterbart är att om man använder en autospårande kamera kan allt skötas av en enda person, då lösningen automatiskt följer förflyttningar och rörelser via rörelsekänslig spårningsteknik. Att det endast krävs en person till att presentera, producera och publicera gör det till en smidig och kostnadseffektiv lösning för bättre digital presentation.

Bärbar inspelningsstudio

En portabel inspelningsstudio i praktisk väska för att smidigt kunna erbjuda fängslande budskap och innehåll på vart man än befinner sig. Prata inte bara rakt in i kameran, utan skapa en kombinerad vy av kamera och digitalt innehåll. Publicera direktsändningar och inspelat material på webben. Det är förvånansvärt enkelt att strömma direkt eller spela in!

Starta en direktsänd ström eller inspelning av en produktvisning, presentation, föreläsning eller ett affärsmöte. Andra användningsområden kan vara för bloggare och influensers med behov av att kunna ta med sig inspelningsstudion och inte bara förlita sig på mobilkameran, samt inom distansundervisningen där detta portabla system enkelt kan flyttas mellan olika klassrum och skolor.

Mediastation - spela in, strömma och titta

Mediastationer gör det möjligt att samtidigt fånga, växla, mixa, strömma och spela in direktsända evenemang på ett enkelt och effektivt sätt. De kan smidigt kopplas samman med en dator, HDMI till USB-brygga och auto-spårande kameror till en avancerad inspelningsstudio, för att göra det enkelt och bekvämt att strömma direkt eller spela in för framtida användning.

Förvandla en dator till en central för strömmande media

En videokonferens kan vara så mycket mer än bara visa ett ansikte eller att dela innehållet på en skärm. Genom att använda rätt verktyg kan en videokonferens ge samma känsla som ett personligt möte. Med denna HDMI till USB-brygga kan vilken HDMI-enhet som helst anslutas, eg. videokamera, dokumentkamera, mikroskop, spelkonsol, samt medicinsk utrustning för användning på en dator.

Låt kameran automatiskt följa talaren

Genom att välja en auto-spårande kamera kan man automatiskt följa förflyttningar och rörelser via rörelsekänslig spårningsteknik. Kameran håller alltid talaren i närbild, även om personen vänder sig bort från åskådarna eller går fram och tillbaka på scenen, i konferensrummet eller klassrummet.

En Full HD-kamera är en perfekt kombination av automatisk spårningsteknik och en kompakt PTZ-kamera, med funktioner som exakt auto-tracking, auto-zoom och auto-fokus. Det gör den till idealisk för mötesrum, mindre konferensrum och klassrum för att användas vid videokonferenser, presentationer, föreläsningar, klasser, utbildningar och så vidare.

Till dessa två auto-spårande kamerorna medföljer även en en trådlös kombinerad mikrofon/positionerare, som hängs runt halsen på personen som ska filmas för ytterligare precision.

Det finns även andra kameramodeller för dessa presentationslösningar.

Förvandla en traditionell bildskärm till interaktiv pekskärm/smartboard

Placera enheten ovanpå en skärm, griffeltavla, whiteboard, eller vilken plan yta som helst och interagera med innehåll, budskap eller presentation. Enheten kan även användas tillsammans med dokumentkameror och andra utbildningsprodukter för att hålla till exempel kunder, elever och åhörare intresserade och fokuserade.

Genom denna interaktiva modul kan man enkelt imponera på kunder och partner. En portabel kostnadseffektiv och avancerad presentationsutrustning för både klassrum och konferensrum. Komplettera med en denna IR-penna för att göra en interaktiv flyttbar pekskärm ännu bättre.

20101502_med_skärm.png

Har du några frågor eller önskemål runt produkter för fiberburet AV, strömmande video, eller något annat område med höga krav på hastighet och tillförlitlighet, så finns Direktroniks prisbelönta kundservice alltid redo* på telefon, e-post eller Chat.

*) vardagar måndag-fredag, 8.00-17.00

Produktområden