Meny

Välkommen som ny kund hos Direktronik!

Något viktigt du bör veta innan du går vidare på vår web-shop är att Direktronik erbjuder så mycket mer. Hög kompetens, personlig teknisk rådgivning och support, helt kostnadsfritt – det är därför vi kallar oss ”företaget utöver det vanliga”.

Roligt att just du hittade hit!

Vi vill hjälpa dig bra, snabbt, personligt, bekvämt och prisvärt – det är vårt motto, vare sig det är via telefon eller över webben. Tillsammans med vår webshop så står således även all den kompetens och kunskap som finns på Direktronik tillgänglig via telefon.

Ring oss! 08 52 400 700

Direktronik erbjuder dig bland annat:

Telefonsupport med personlig service

Du får självklart full tillgång till Direktroniks personliga telefonsupport, vardagar 8-17. Vi är experter med hög kompetens och unik tillgänglighet, med en stor vilja samt ambition att hjälpa till att hitta den rätta lösningen för dig.

Gröna Kretsen

Ett medlemskap i ”Gröna Kretsen”. En unik möjlighet för dig att enkelt och smart bidra till miljön tillsammans med Direktronik och våra partners Stena och Azalea Global. Läs mer om vår idé till en bättre miljö och hur du kan bidra; Gröna Kretsen.

Kampanjerbjudanden för trogna kunder

Du ges möjlighet att nyttja vårt trogen kund program, där speciella kampanjer så som vårt gratislager erbjuds med jämna mellanrum.

Kundbrev

Du får tillgång till vårt Nyhetsbrev via e-post. Värdefull information från vår kunskapsbank och spännande nyheter som håller dig uppdaterad varannan vecka.

Viktigast av allt – har du några frågor, glöm inte att ringa. Vi är experter och gillar att hjälpa till!

Många intygar att det är lätt att jobba med oss