Meny

Best.nr 131-0000

3D-konstruktion för 3D-skrivaråldern

3D-utskrifter har revolutionerat småskalig tillverkningen av anpassade delar. Små, tjocka och kantiga detaljer brukar vanligtvis bli bra. De är starka och någorlunda exakta. Men långa och tunna delar blir instabila, böjer sig och tål ingen nyttolast. UniQB är den innovativa lösningen som ger dig stabila 3D-konstruktioner som kompletterar det detaljer du tillverkar i skrivaren. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-9 dagar
51,40 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  3D-utskrifter har revolutionerat småskalig tillverkningen av anpassade delar. Små, tjocka och kantiga detaljer brukar vanligtvis bli bra. De är starka och någorlunda exakta. Men långa och tunna delar blir instabila, böjer sig och tål ingen nyttolast. UniQB är den innovativa lösningen som ger dig stabila 3D-konstruktioner som kompletterar det detaljer du tillverkar i skrivaren.

  UniQB är CNC-bearbetade kvadratiska stavar i aluminium, men mycket hög precision (0,1mm). UniQB har måtten 10x10mm och finns i flera olika längder. De har genomgående borrade hål på ena sidan och gängade på den andra. Med UniQB kan du göra stommen av din skapelse från våra balkar och kuber, sedan utforma och skriva ut dina små anpassade delar på 3D-skrivaren. Detta är snabbt, billigt och med exceptionellt robust resultat.

  Ett 3D-ålderns Mechano men för proffs 

  Du kommer väl i håg byggsatserna från förr? Med de stansade hålförsedda plåtarna i Mechano-satsen kunde man bygga nästan vad som helst, så länge det var en leksak och fantasin flödade. UniQB ger dig motsvadande frihet, men med precision och finish anpassad för industri- och laboratoriemiljön.

  Som med många uppfinningar, föddes UniQB av nöden. Man behövde ett sätt att påskynda skapandet av tillverkningsfixturer och rekvisita och man bara inte kunde hitta det rätta sättet att bygga dem snabbt och billigt. 3D-skrivaren fanns på plats sedan länge, men den var värdelös för de flesta av önskemålen...tills man uppfann UniQB.

  • Precisionstillverkade kvadratiska stavar ger stabila konstruktioner
  • Duralumin - aluminiumlegering, styv som stål och lätt som aluminium
  • CNC-bearbetade med anodiserad yta
  • Hög precision, 0,1mm tolerans
 • Lär dig mer

Alternativ till denna produkt