Meny

Best.nr 20100685

Smidig konvertering med hybrid adaptrar

Nu kan du enkelt konvertera, vi kan nu erbjuda ett stort sortiment av Hybrid adaptrar som enkelt gör om till det du önskar, din SC kontakt blir snabbt en LC, ST, MU eller FC kontakt. Fungerar för både MM och SM. Obs, alla är hona till hona. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 23 st
Leveranstid 1-2 dagar
16,30 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Nu kan du enkelt konvertera, vi kan nu erbjuda ett stort sortiment av Hybrid adaptrar som enkelt gör om till det du önskar, din SC kontakt blir snabbt en LC, ST, MU eller FC kontakt. Fungerar för både MM och SM. Obs, alla är hona till hona.

  Samtliga är utrustade med den mer exklusiva och betydligt starkare materialet Zirconia. Klara att monteras i temperatur mellan -40° till 75° och klarar upp till minst 1000st i och urkopplingar. Finns för både duplex och simplex och klarar både MM och SM. Endast <0.20db förlust.

  Kan användas i dosa eller panel men även om du önskar konvertera ditt kablage.

  Se mer under:

  ODF

  Vägguttag

  Skarvboxar

 • Lär dig mer

Alternativ till denna produkt

 
Med Rackstuds serie II behöver du aldrig mer använda en klassisk korgmutter. Monteringen går betydligt snabbare, inte minst då utrustning ska flyttas från en position till en annan. Tack vare tapparna kan utrustningen hängas fast på sin plats och du slipper balansera den i ena handen. Rackstuds ger dig säkrare montering och tid över till annat.
122 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
När det gäller skarv-/konverteringsdon till fiberkabel finns på marknaden väsentligen två kvalitéer.
39,80 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
När det gäller skarv-/adapter till fiberkabel finns på marknaden väsentligen två kvalitéer.
66,30 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
När det gäller skarv-/konverteringsdon till fiberkabel finns på marknaden väsentligen två kvalitéer. Vi har dock valt att enbart erbjuda den exklusivare och betydligt styvare Zirconia i samtliga adaptrar för både multimode och singlemode.
19,90 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter