Meny

Best.nr 138-2000

Kabel-klämman som buntar ihop dina kablage

Speed-D klämman, verktyget som gör att du slipper långa störningar och förlorar intäkter. Speed-D håller hela kabelbuntar på plats när du skall omgruppera i racket. Den enkla klämman nyps runt en bunt kablar så att när du lossar kablarna en och en, slipper du hålla reda på var de satt. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 11 st
Leveranstid 1-2 dagar
311 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Hellre snygga buntar än trist härva – Speed-D organiserar kablarna i racket

  Speed-D klämman, verktyget som gör att du slipper långa störningar och förlorar intäkter. Speed-D håller hela kabelbuntar på plats när du skall omgruppera i racket. Den enkla klämman nyps runt en bunt kablar så att när du lossar kablarna en och en, slipper du hålla reda på var de satt. Och inte nog med det du spar tid eftersom du garderar dig mot felpatchningar som kan vara förödande i många kritiska miljöer.

  Ovärderlig när en switch skall bytas ut

  Med Speed-D räcker det att komma ihåg var fyra buntar satt istället för att hålla reda på 48 enstaka patchkablar. Och har du svårt att hålla fyra i huvudet erbjuder varje Speed-D en skrivyta på ramen där du kan notera placeringen. Klämman finns att få för kabelbuntar om sex eller tolv kablar och är så prisvärda att du kan låta dem sitta permanent. Då slipper du märka upp varje enskild kabel!

  •         Underlättar hantering av patchkablar
  •          HDPA-plast är stark, resistent och kan användas för de flesta ändamål
  •          Förpackningen innehåller klistermärken (för att skriva på)
  •         Minskar driftstop
  •          Minskar risken för felkopplingar
  •          Förenklar dokumentation och märkning
  •          Passar kablar upp till 7,5mm diameter

  Mått:

  L105mm, D15mm, H20mm (10pack)

  L105mm, D15mm, H40mm (10Pack)

Alternativ till denna produkt

 
Äntligen slipper du verktyg, blodvite och brutna naglar när du monterar paneler och rack-utrustning. Säg adjö till den gamla korgmuttern och välkommen till nya smarta Rackstuds.
535 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter