Meny

Best.nr 138-8700

Säkerhetskåpa för dataskåp/rack

I många dataskåp/rack finns det extra känsliga kablar eller utrustning som inte får flyttas eller göras omkopplingar i. Med hjälp av säkerhetskåpan (Petskydd) hindrar du obehöriga att nå utrustningen och du får därmed ett extra fysiskt skydd lokalt inne i dataskåpet. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 1 st
Leveranstid 1-2 dagar
1 320 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  I många dataskåp/rack finns det extra känsliga kablar eller utrustning som inte får flyttas eller göras omkopplingar i. Med hjälp av säkerhetskåpan hindrar du obehöriga att nå utrustningen och du får därmed ett extra fysiskt skydd lokalt inne i dataskåpet.

  Säkerhetskåpan är konstruerad av en stålram med en låsbar gångjärnsförsedd lucka i rökfärgat plexiglas. Den fästs utanpå befintlig utrustning med de korgmuttrar som redan finns på plats eller så använder du de nya lättmonterade Rackstuds för att snabbt få kåpan på plats. 

  Tydlig signal för obehöriga och perfekt drulleförsäkring

  Givetvis kan den som verkligen vill och har rätt verktyg med sig ändå bryta upp kåpan, men de flesta driftavbrott av den här typen sker nog av ren oaktsamhet och genom enkla missförstånd. Därför blir kåpan en viktig signal om att utrustningen bakom är extra skyddsvärd utöver det fysiska skyddet.

  Säkerhetskåpan finns i flera storlekar och med ett djup på 37mm 

 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Utrustning
  Övrigt

Alternativ till denna produkt

 
Nu har det hänt, något redan perfekt har nu blivit ännu bättre. Den nya Rackstuds DUO (20/50pack) är tre gånger snabbare än en vanlig korgmutter vid montering av 1HE utrustning i din server hall, datacenter, datarum eller liknande. Obs produkten är svart.
653 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
19” teknikskåp, den perfekta lösningen för dina mindre installationer. Snygg och smidig i många storlekar och två färger, grå eller svart samt med glas eller plåtdörr. Kommer i Flatpack för enkelt och smidig transport och installation. Obs, fel bilder på några av våra skåp, 20102918, 19, 22 och 23 alla har nu vent. hål framtill, nya bilder kommer. Se 20102920 el. 21 för rätt utseende.
1 250 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter