Meny

Best.nr 20103212

Rackstuds Duo för snabbare installation av 1HE utrustning

Nu har det hänt, något redan perfekt har nu blivit ännu bättre. Den nya Rackstuds DUO (20/50pack) är tre gånger snabbare än en vanlig korgmutter vid montering av 1HE utrustning i din server hall, datacenter, datarum eller liknande. Obs produkten är svart. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 9 st
Leveranstid 1-2 dagar
647 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Nu har det hänt, något redan perfekt har nu blivit ännu bättre. Den nya Rackstuds DUO är tre gånger snabbare än en vanlig korgmutter vid montering av 1HE utrustning. Obs, produkten är svart

  DOU snabbare, bättre och enklare

  Två enheter som enkelt klickas fast i din profil men en hand från insidan, vilket är gjort på mindre än 5 sekunder. Paneler switchar eller annan 19” kan därefter enkelt placeras på plats med en hand medan den andra handen enkelt skruvar fast utrustningen, allt på under 30 sekunder. Stark och tålig, klarar upp till hela 20kg men nu med bättre hävstångsstyrka. Glöm nu bort korgmuttern som tar längre tid, kräver två tillgängliga händer, en skruvmejsel och ibland även blodvite vid montering av all din utrustning.

  Anpassad för de flesta profiler med tjocklek mellan 2.0mm till 3.2mm och hålbild 9.2mm-9.89mm. Nu får du helt enkelt en snabbare och mycket starkare Rackstuds för installation av 1HE utrustning. Som tidigare så kan du montera nästan vad du vill med hjälp av den Nya Rackstuds DUO och vara helt säker på att din utrustning kommer att sitter på plats. Säljs i 20 och 50Pack.

  Enkel och snabb installation.

  Installation av Duo.jpg

   

  montera vad du vill i rack_raspberry_1100.jpg

  PS. Om du behöver montera något i rack, på vägg eller i en DIN-skena och saknar ändamålsenliga monteringstillbehör, kontakta oss genast. Vi kan ta fram de fästanordningar du behöver till nästan vilka produkter som helst. DS.

 • Lär dig mer

Alternativ till denna produkt

 
Installationer där du önskar minimalt monterings djup. Vertikalt teknikskåp för 19” utrustning, 2 eller 3HE och ett monterings djup av utrustning på 350mm ger dig stora möjligheter när det är platsbrist, tar endast 150 eller 180mm djup i anspråk.
1 890 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
19” teknikskåp, den perfekta lösningen för dina mindre installationer. Snygg och smidig i många storlekar och två färger, grå eller svart samt med glas eller plåtdörr. Kommer i Flatpack för enkelt och smidig transport och installation. Obs, fel bilder på några av våra skåp, 20102918, 19, 22 och 23 alla har nu vent. hål framtill, nya bilder kommer. Se 20102920 el. 21 för rätt utseende.
1 250 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 20103037
Manuell handdesinfektion
2 990 SEK exkl. moms