Meny

Best.nr 138-0132

Säkerhetsskåp för övervakning

Många gånger så har du säkert funderat på hur man enklast kan förvara allt på ett och samma ställe och på ett enkelt sätt. Nu finns kapslingen anpassad för din övervakningsutrustning, här får du en kapsling där du får plats med det mesta, switch, strömlist, NVR/DVR, skärm plus annat. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 2 st
Leveranstid 1-2 dagar
3 660 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Allt i en kapsling för din säkerhetsutrustning

  Många gånger så har du säkert funderat på hur man enklast kan förvara allt på ett och samma ställe och på ett enkelt sätt. Nu finns kapslingen anpassad för din övervakningsutrustning, här får du en kapsling där du får plats med det mesta, switch, strömlist, NVR/DVR, skärm plus annat.

  Flexibel och säker

  Här kan du montera skärm både för VESA 75 och 100, enkel och smidig montering för både NVR eller DVR men även switchar eftersom de flesta delar i kapslingen är löstagbara för att man enkelt ska komma åt att fästa fast sin utrustning. Flera ventilations hål med möjlighet för att komplettera med fläktar för bättre ventilation, kabelgenomföring finns i botten. Kapslingen är också utrustad med två lås för att minimera risk för att den ska kunna brytas upp.

  • Ytter: L532x H650x D200mm
  • Inner: L490x H630x D190mm
  • Vikt: 15.5kg
  • RoHS
 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Bredd
  532
  Djup
  200
  Höjd
  650

Alternativ till denna produkt

Best.nr 138-0101
Smart säkerhetsskåp och arbetsyta för laptop
2 570 SEK exkl. moms
 
Med Rackstuds serie II behöver du aldrig mer använda en klassisk korgmutter. Monteringen går betydligt snabbare, inte minst då utrustning ska flyttas från en position till en annan. Tack vare tapparna kan utrustningen hängas fast på sin plats och du slipper balansera den i ena handen. Rackstuds ger dig säkrare montering och tid över till annat.
136 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
En smidig och smart lösning för ditt skrivbord, mässor, serverrum eller andra tillfällen när du enkelt vill kunna presentera, köra demo, eller kanske använda vid tester/utvärdering av 19” utrustning.
496 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 138-0100
Smart och smidigt väggskåp
2 340 SEK exkl. moms
 
Nu kan du enkelt konvertera, vi kan nu erbjuda ett stort sortiment av Hybrid adaptrar som enkelt gör om till det du önskar, din SC kontakt blir snabbt en LC, ST, MU eller FC kontakt. Fungerar för både MM och SM.
196 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Utvecklingen går framåt så även kraven för mer funktioner och hårdare komprimering. Vivotek ND9441P och ND9541P är två Linux baserad NVR med plats för 16/32 kameror och 4 st hårddiskar med en kapacitet på totalt 32 TB.
8 740 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter