Meny

Best.nr 20109787

Smidig säkerhetslåda för 19¨ eller vägg

Kapsling för dyr/viktig utrustning som man vill skydda från stöld eller kanske mot olovlig användning. En Smart låda som kan monteras i skåp 19¨ (min djup 450mm) eller direkt på vägg. Läs mer

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
818 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Kapsling för dyr/viktig utrustning som man vill skydda från stöld eller kanske mot olovlig användning. En Smart låda som kan monteras i skåp 19¨(min djup 450mm) eller direkt på vägg.

  3HE ger dig gott om plats för placering av utrustning. Dörr med lås för snabb åtkomst men där det även går att plocka loss locket för att enkelt kunna koppla i och ur enheten eller kanske komplettera sin installation. 5st runda knockout plåtar för enkel kabelgenomföring i bakre delen vilket underlättar och förenklar installationen.

  Förberedd för två fläktar (ingår inte) på både vänster och höger sida för bästa ventilation. Bottenplatten är förberedd med hål för att enkelt kunna förankra fast utrustning och kablage.

  Kit för 19¨montage medföljer.

  20109787 kit ingår.png

  • Färg: RAL 9003 (vit)
  • Vikt: 4.7kg
  • Mått: 482 x 125 x 422 mm, övriga mått, se ritning
 • Lär dig mer

Alternativ till denna produkt

 
Med Rackstuds serie II behöver du aldrig mer använda en klassisk korgmutter. Monteringen går betydligt snabbare, inte minst då utrustning ska flyttas från en position till en annan. Tack vare tapparna kan utrustningen hängas fast på sin plats och du slipper balansera den i ena handen. Rackstuds ger dig säkrare montering och tid över till annat.
141 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 20103212
50-pack Duo, universal
559 SEK exkl. moms
 
Kablar är och kommer alltid vara något som man vill dölja. Viktiga i alla installationer men samtidigt något som aldrig ska synas. Nu har vi gjort det enkelt, ett färdigt kit som snabbt gör det fula snyggt.
309 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter