Meny

Best.nr 20103443

Teknikskåp med dubbla profiler

Endast 180mm djupt teknikskåp för installationer där man har begränsat utrymme. Två möjligheter för 19” montering (3 och 4HE) av utrustning ger stor flexibilitet. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 3 st
Leveranstid 1-2 dagar
1 240 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Endast 180mm djupt teknikskåp för installationer där man har begränsat utrymme. Två möjligheter för 19” montering (3 och 4HE) av utrustning ger stor flexibilitet.

  Teknikskåpet kan användas för de flesta applikationer såsom IT, Tv, larm, och Lan utrustning. Kommer med knockout plåtar i topp och botten men även i bakstycket vilket ger stora möjligheter för anslutning av inkommande och utgående kablage.

  Två 19” fäste för utrustning för både vertikal och horisontell montering. Ventilations hål i fronten ger luften större möjlighet cirkulera vilket kommer att ge utrustningen bättre kylning. Enkel smidig och upphängning på vägg i förborrade hål.

  Mått: 540 x 540 x 180 mm  

  Vikt: 7.0kg

  Färg: Grå, RAL 7035

 • Lär dig mer

Alternativ till denna produkt

 
Lås fast kablaget så slipper du kostsamma driftavbrott. Smartkeeper kabellås hindrar olovlig urkoppling av nätverkskabeln och ger dig tryggare drift till låg kostnad. Ett måste om du vill förbättra säkerheten på all kritisk utrustning som inte redan är inlåst.
485,35 SEK 571 SEK Listpris exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Var säker på att din USB anslutna utrustning inte kopplas ur av misstag eller kanske rent utav försvinner. En smart lösning som enkelt och snabbt installeras men som är svårare att demontera.
329 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Lås alla datakommunikationer på USB-porten men tillåt laddning av utrustning. En perfekt lösning för skolor, bibliotek och andra allmänna platser där dator kan finnas uppställda för allmän användning.
245 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter