Meny

Best.nr 33-0250

Gigabit PoE och fyra SFP Gigabit uplink

ECS4210 från Edge-Core ger användarna den framkomlighet och prestanda som de vill ha och operatören rätt verktyg för administration och säkerhet. Med fyra SFP Uplink-portar fungerar den bra som knutpunkt och distributionscentral, men också för lastdelning på redundanta länkar. Stöd för Multicast VLAN Registration (MVR) och IGMP snooping. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 1 st
Leveranstid 1-2 dagar
2 490 SEK
 • Teknisk specifikation

  SFP std
  SFP
  OSI Layer2/Layer3
  Layer2
  Temperature
  Commercial
  Mount
  Rack/Desktop
  Ports
  12
 • Dokument

 • Produktbeskrivning

  ECS4210 från Edge-Core ger användarna den framkomlighet och prestanda som de vill ha och operatören rätt verktyg för administration och säkerhet. Med fyra SFP Uplink-portar fungerar den bra som knutpunkt och distributionscentral, men också för lastdelning på redundanta länkar. Stödet för Multicast VLAN Registration (MVR) och IGMP snooping gör att den passar speciellt bra där applikationer för "media-on-demand" planeras.

  Ett flertal avancerad QoS-funktioner samt Voice VLAN gör det enklare att separera och fördela bandbredden efter olika trafikslag. Dessutom erbjuder den tvåvägs hastighetsbegränsning antingen per port eller per trafikslag. På detta sätt får du maximal kontroll över nätverkets resurser och kan fördela dem med högsta precision.

  • 8 eller 24 10/100/1000TX
  • 2-4 SFP Gigabit Uplink
  • PoE 30W 802.3af 150/400W
  • Övervakning via SNMP(v1/2/3), CLI, WEB
Best.nr 04-4040
Nu slipper du råttboet i dataskåpet. PATCHBOX är en patenterad kopplingspanel med återfjädrande kabelkassetter som ger maximalt tids- och utrymmeseffektiv installation. När kablar och kabelrangering är sammanbyggd i en och samma enhet slipper du låta separat kabelrangering stjäla värdefullt utrymme i skåpet. Köp den färdig eller skapa din egen konfigurering. Med PATCHBOX har du alltid rätt kabellängd och behöver inte ett lager av en massa olika fasta längder för att få till en snygg installation. Dessutom gör du jobbet upp till åtta gånger snabbare och på köpet blir det rent och snyggt utan plastpåsar och annat skräp från varje kabel.
6 720 SEK
Finns i flera varianter