Meny

Best.nr 33-0250

Gigabit, SFP uplink, PoE som alternativ

ECS4210 från Edge-Core ger användarna den framkomlighet och prestanda som de vill ha och operatören rätt verktyg för administration och säkerhet. Med två SFP Uplink-portar fungerar den bra som knutpunkt och distributionscentral, men också för lastdelning på redundanta länkar. Stöd för Multicast VLAN Registration (MVR) och IGMP snooping. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
1 700 SEK exkl. moms
 • Teknisk specifikation

  Interface
  SFP
  Ports
  10
 • Produktbeskrivning

  ECS4210 från Edge-Core ger användarna den framkomlighet och prestanda som de vill ha och operatören rätt verktyg för administration och säkerhet. Med fyra SFP Uplink-portar fungerar den bra som knutpunkt och distributionscentral, men också för lastdelning på redundanta länkar. Stödet för Multicast VLAN Registration (MVR) och IGMP snooping gör att den passar speciellt bra där applikationer för "media-on-demand" planeras.

  Ett flertal avancerad QoS-funktioner samt Voice VLAN gör det enklare att separera och fördela bandbredden efter olika trafikslag. Dessutom erbjuder den tvåvägs hastighetsbegränsning antingen per port eller per trafikslag. På detta sätt får du maximal kontroll över nätverkets resurser och kan fördela dem med högsta precision.

  • 8 x 10/100/1000TX
  • 2 x SFP Gigabit Uplink
  • PoE 30W 802.3af
  • Övervakning via SNMP(v1/2/3), CLI, WEB

Alternativ till denna produkt

Best.nr 04-4060
Kassetter till den första Patchbox. Finns för både koppar och fiber.
328 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter