Meny

Best.nr 121-1763

WiFi accesspunkt för fristående/controller-baserade system

ECW5210-L är en accesspunkt för företag och organisationer att använda inomhus och med 3x3MIMO som stödjer 450 och 1300Mbps dataöverföring på 2,4GHz respektive 5GHz-bandet så ger det optimala förutsättningar att bygga ett stabilt WiFi-nät till företaget/organisationen. Läs mer

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
3 430 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  ECW5210-L är en accesspunkt för företag och organisationer att använda inomhus och med 3x3:3 MIMO som stödjer 450 och 1300Mbps dataöverföring på 2,4GHz respektive 5GHz-bandet så ger det optimala förutsättningar att bygga ett stabilt WiFi-nät till företaget/organisationen. Med enhetens hjälp kan du streama 4K videos perfekt, samtidigt som du vidhåller de så viktiga QoS- strikta uppsatta reglerna i din kritiska data för funktioner som exempelvis VOIP.

  Enheten har med hela 6st inbyggda antenner vilket gör att du förstärker signalen för daglig anslutning av många användare i en offentlig miljö eller företag.

  Enhetens PoE-stöd genererar i att du slipper ha tillgång till nätuttag, den kan strömförsörjas via nätverkskabeln.

  Enheten kan användas som fristående enhet eller tillsammans med en centralenhet/controller. När enheten används med centralenhet/controller från Edge-Core Networks, så får man tillgång till en rad finurliga funktioner som kan ge full koll på bandbredd, användaråtkomst och möjlighet till att bygga portal/inloggningssidor baserat på olika sorters verksamhet och behov.

  Integrerad Layer2 brandvägg

  Till enhetens säkerhetsperspektiv kan även tilläggas att det finns en komplett L2 brandvägg att tillgå, så att du lätt kan blockera oönskad trafik och användare före de ansluter till nätverket. En ganska unik egenskap är att administatören kan blockera onödig multicast eller broadcast strömmar som kommer från varje enskild accesspunkt, vilket i sin tur minskar nätverksbelastningen och förbättrar övergripande det trådlösa nätverkets prestanda.

   

  • 802.11ac
  • 3x3:3 MIMO
  • Dual radio 2,4GHz + 5GHz
  • Upp till 1,7 Gbps
  • För vägg/takmontering
 • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
Trådlösa Gateways/nätverk-controllers från Edge-Core Networks verkar som den centrala enheten för din Wifi-lösning och där finns enheter som kan hantera allt från max 10 accesspunkter och 2000st användare ända upp till smått otroliga 10 000st accesspunkter och 120 000 användare.
7 580 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter