Meny

Best.nr 133-0276

SFP-baserad miniswitch 4 till 6 portar - Universell och kompakt

En ren och avskalad switch som är kompakt och maximalt flexibel, men utan fördyrande övervakning eller svårbegripliga inställningar. Dessutom helt ljudlös vilket gör den lättplacerad ute i kontorsmiljön. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 9 st
Leveranstid 1-2 dagar
1 670 SEK exkl. moms
 • Teknisk specifikation

  Interface
  SFP
  Power input
  AC
  Ports
  4
  Rate
  Gigabit E
 • Dokument

 • Produktbeskrivning

  En ren och avskalad switch som är kompakt och maximalt flexibel, men utan fördyrande övervakning eller svårbegripliga inställningar. Dessutom helt ljudlös vilket gör den lättplacerad ute i kontorsmiljön. De många SFP-portarna gör att du aldrig behöver stå handfallen, oavsett vilken konfiguration du möter ute i fält. Med vårt utbud av SFP:er har du tillgång till såväl singlemode som multimode, koppar, WDM, CWDM, DWDM och Direct Attach i precis den blandning som situationen kräver. Varför inte använda den som en liten 2-ports konvertare?

  • Gigabit SFP samt 10/100/1000BaseTX
  • Fläktlös design ger ljudlös drift
  • Låg strömförbrukning 4-10W beroende på modell
  • Nätadapter 5VDC/2A till 133-0274/76
  • Kan levereras för 48VDC, kontakta oss för offert

Alternativ till denna produkt

Best.nr20100479
8x1000Base SFP, + 2x10/100/1000TX
2 750 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Behöver du två portar ut från din tilltänkta omvandlare så har vi här produkten för dig. Exemplarisk att använda mellan koppar och fiber och när du vill slippa sätta ytterligare aktiv utrustning för att åstadkomma två RJ45-portar precis bakom. Snabbt och enkelt förgrenar du din fiber vidare i två riktningar vid den kopparbaserade delen av nätverket.
422 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
ECS1020 är en switchserie i enkelt utförande för dig som vill ha problemfria Gigabitanslutningar hela vägen ut till slutanvändaren i allra enklast möjliga utförande. Switchen vänder sig till dig som sitter med gamla 100Mbps-switchar och som vill ge företaget en ny skjuts i nätverket. I serien kan du både välja switch med fiberanslutning eller PoE för att kunna driva din ändutrustning så som vopitelefoner, acesspunkter eller kameror.
1 840 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter