Meny

Best.nr 121-1575

Professionell "hotspot" på 5 minuter

Nu kan snart sagt vem som helst tjäna pengar på Internetaccess eller erbjuda Internet som ett led i sin marknadsföring. Det som tidigare krävt expertkompetens och professionella installatörer kan nu göras av vem som helst och på några få minuter. Mallar för kreditkortsbetalning, färdiga format för att sälja annonsplatser i inloggningsfönstret, kopplingar till fristående autentiseringssystem etc finns. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 1 st
Leveranstid 1-2 dagar
13 370 SEK exkl. moms
 • Tillbehör

  5 600 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
 • Produktbeskrivning

  Nu kan snart sagt vem som helst tjäna pengar på Internetaccess eller erbjuda Internet som ett led i sin marknadsföring. Det som tidigare krävt expertkompetens och professionella installatörer kan nu göras av vem som helst och på några få minuter. Beroende på de egna ambitionerna kan produktens alla finesser plockas fram efter behov. Det mesta finns förberett, mallar för kreditkortsbetalning, färdiga format för att sälja annonsplatser i inloggningsfönstret, kopplingar till fristående autentiseringssystem etc.

  Idealiskt för hotell, vandrarhem, fik, terminaler, konferenslokaler

  Enheten accepterar alla användare automatiskt, oavsett den nuvarande IP-konfigurationen i datorn. Inga nya inställningar, ingen speciell programvara att ladda, bara slå igång datorn och logga på med lösen och användarnamn som man köpt av personalen på plats eller via Internet och kreditkort om tjänsten är påkopplad.

  Komplett med skrivare - Inte ens en dator behövs i närheten!

  Med bara en knapptryckning på medföljande skrivare genererar du ett konto med inloggningsuppgifter. Naturligtvis kan du också använda de administrativa verktygen för flexibel prissättning, men du måste inte.

  Mallar för annonsering

  Du kan öka intjäningen genom att sälja reklamplatser och länka till externa sidor från in/utloggningssidorna. Man kan också låta användare accessa dessa sidor utan krav på konto.

  Både trådat och trådlöst

  Enheten har förutom trådlös access via 802.11n/b/g också 4st 10/100 LAN-portar för kunna ansluta kunder via ett redan existerande kabelnät. Allt detta sammantaget gör att ju mindre tekniskt kunnig personal man har på plats, desto mer överlägsen blir denna lösning.

  Finesser

  • Plug and Play - funkar direkt oavsett kundens nuvarande IP-anställningar
  • Radius AAA-lösning RFC2865/2866 - Authentication, Authorization, Accounting
  • Hög säkerhet - SSL, 802.1x, WPA/WPA2
  • Hög prestada - 200 samtidiga användare
  • Egna annonssidor - Öka intjäningen genom att sälja annonsplatser (sponsorer)
  • Logg och övervakning - Lätt att mäta lönsamheten i små system eller rapportera fakturering till central server

Alternativ till denna produkt