Meny

Best.nr 33-4709

EZ Gigabitswitch med unik smartbutton-funktion

Ta en titt hitåt om du letar efter unika egenskaper hos en annars okomplicerad och driftsäker Gigabit-switch. Med modellerna SMCGS1610 och SMCGS2410 (16/24-portar) lanseras nu för första gången en omanagerad switch med en sk smart-button. Läs mer

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
2 060 SEK
 • Teknisk specifikation

  Rate
  Gigabit E
  SFP std
  PoE
  Ports
  24
 • Produktbeskrivning

  Ta en titt hitåt om du letar efter unika egenskaper hos en annars okomplicerad och driftsäker Gigabit-switch. Med modellerna SMCGS1610 och SMCGS2410 (16/24-portar) lanseras nu för första gången en omanagerad switch med en sk smart-button.

  Med denna knapp kompletterar du ditt nätverk med en rad smarta funktioner som annars endast finns i managerbara switchar. Då krävs också en kunskap i hur man går in i GUI:t och sätter inställningarna. Detta slipper du alltså med hjälp av en enda knapptryckning.

  Smart button

   

  DHCP Prevention – Anslut din DHCP-server till switchen

  Tryck på knappen så kommer du aldrig mer ha problem med att annan utrustning delar ut IP-adresser till felaktiga mottagare. Du slipper därmed krockar och missmatch med diverse routrar, printerservrar eller annan liknande utrustning. Vi vet själva hur svårt det kan vara att hålla reda på utrustningen i nätverket och vilka enheter som faktiskt delar ut adresser.

  DHCP prevention

  Loopback Detection

  En loop uppstår då två portar på switchen ansluts till varandra och skapar en total låsning av hela den del nätverket som ingår i loopen. Misstaget är lättare att göra än man först tror, speciellt när man har mycket kabel och flera kopplingspaneler i racket. Med ”Lookback Detection” upptäcker switchen det och istället för att blockera hela nätverket, så stänger den tills vidare av den inblandade porten så att nätverket i övrigt kan fungera normalt.

  Loopback detection

   

  IGMP Snooping v1/v2 

  Slutligen har vi funktionen som gör det möjligt att få till bra realtidsströmningar i ditt nätverk som ofta är ett krav vid videostreaming.

  Läs gärna mer i databladet eller i användarguiden som finns under dokument högre upp på sidan.

Alternativ till denna produkt