Meny

Best.nr 33-1785

ECS4510-12PD, PoE PD/PSE Switch

Utsidan avslöjar inte mycket av den väldigt speciella konfigurationen, men vid en närmare titt ser man att den erbjuder strömförsörjning i en unik blandning av 48VDC, PoE (PSE) samt PoE (PD) som gör den speciellt effektiv i bredbandsmiljön. Läs mer

Lagerstatus 1 st
Leveranstid 1-2 dagar
3 590 SEK
 • Teknisk specifikation

  Rate
  Gigabit E
  Interface
  SFP
  PoE
  Ja
  Power input
  AC
  Ports
  10
 • Produktbeskrivning

  Utsidan avslöjar inte mycket av den väldigt speciella konfigurationen, men vid en närmare titt ser man att den erbjuder strömförsörjning i en unik blandning av 48VDC, PoE (PSE) samt PoE (PD) som gör den speciellt effektiv i bredbandsmiljön. Den kan antingen helt strömförsörjas via PoE eller själv strömförsörja en efterliggande utrustning och då via DC48V-matningen.

  Vänd på försörjningskedjan och rationalisera bort matningen ute i gatan

  Genom att låta CPE:erna ute i lägenheterna strömförsörja den närmsta noden slipper nätägaren ordna strömförsörjning till switchen vilket ofta är den dyrare delen av installationen. Genom att switchen kan ta emot PoE-matning på åtta portar får man dessutom mångdubbel redundans avseende strömförsörjningen.

  Switchen har totalt tolv portar där tio är gigabit koppar RJ45 och två är SFP-platser för fiberanslutning. Av kopparportarna är port 1-8 PoE-PD (kan strömförsörja switchen). Av kvarvarande två är nummer tio PoE-PSE (kan strömförsörja efterliggande utrustning) och den sista en vanlig gigabitport.

  • 12x10/100/1000Mbps
  • 8xPoE-PD, 1xPoE-PSE, 2xSFP
  • DC48V

Alternativ till denna produkt