Meny

Best.nr 119-1121

SmartIP 2000 - Agentlös IPAM/NAC för statiska IP & DHCP

SmartIP 2000 från Viascope ger dig total kontroll över företagets samtliga IP/MAC-adresser i en enda central lösning utan behov för klientinstallationer. En IPAM (IP Address Manager) och NAC (Network Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
168 000 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  SmartIP 2000 från Viascope ger dig total kontroll över företagets samtliga IP/MAC-adresser i en enda central lösning utan behov för klientinstallationer. En IPAM (IP Address Manager) och NAC (Network Access Controller) som är unikt enkel att installera. På 30 minuter är du igång!

  Löser dina IP/MAC-adress problem för både statiska och DHCP-tilldelade

  Med SmartIP får du realtidsstatus på alla IP/MAC, spårar ändringar, förhindrar adresskonflikter/dubbletter i realtid, rätt lösning för säker blandmiljö av fasta och DHCP-tilldelade IP-adresser. Jämför gärna med Infoblox och BlueCat vars lösningar helt saknar viktiga funktioner som realtidshantering av IP-konflikter, blockering av oanvända IP, IP-MAC binding, schemalagd tillgång för besökare m m.

  Du får alltså tillgång till en kraftfull och unik blockeringsteknik som gör att alla okända och/eller icke önskvärda IP- och MAC-adresser kan stängas av från nätet med automatik. Folk slutar, nya börjar, konferenser med tillfälliga besökare, inhyrda konsulter....alla vill de ha tillgång till nätverket. Det resulterar oftast i att en mängd "allmänna" IP-adresser finns tillgängliga och nyttjas godtyckligt och utan IT-ansvariges vetskap. Eller att "egna" små WiFi-nät sätts upp här och var på kontoret.

  Med SmartIP slipper du risken för problem på grund av att "medhavd" utrustning kopplas in. Du kan till och med schemalägga tillgången så att en besökare redan i receptionen kan få en "Besöks-IP" som ligger öppen bara under tiden för besöket och därefter stängs. På så sätt elimineras också risken för fel i nätet till följd av adresskonflikter. Med SmartIP stänger du nätets alla köksingångar!

  • Realtidskontroll över alla statiska IP-adresser
  • Inbyggd säker DHCP med pooler för IP-tilldelning
  • Blockera oanvända adresser = stänger köksingångar
  • IP/MAC-blockering med tidsschema
  • Schemalagd tilldelning av IP-adresser, perfekt för tillfälliga användare
  • Upptäcker och loggar alla MAC/IP-händelser i realtid
  • Inventerar och håller adresslistan 100% aktuell
  • Universell lösning, helt oberoende av nuvarande plattform, inga förändringar krävs
  • En central enhet, ingen klientdel, på 30min är du igång!

Alternativ till denna produkt