Meny

Best.nr 33-4739

Smart Cloud-managerad PoE-konverterare

Denna enhet omfattas av två stycken 10/100/1000 Mbps RJ45-portar samt en SFP-slot för fiber som stödjer både 100Mbps och 1000Mbps. Med Poe-funktionen kan den således driva två individuella perifori-enheter (enligt IEEE 802.3af/IEEE802.3at) som kameror, accesspunkter eller VOIP-telefoner. Genom enhetens webbaserade miljö får du full kontroll på dina länkar. Genom en funktion i switchen kan signalen nå upp till 250m. Läs mer

Lagerstatus 2 st
Leveranstid 1-2 dagar
2 000 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Smart Cloud-managerad PoE-konverterare – Full kontroll på din perifori-utrustning

  Denna enhet omfattas av två stycken 10/100/1000 Mbps RJ45-portar samt en SFP-slot för fiber som stödjer både 100Mbps och 1000Mbps. Med Poe-funktionen kan den således driva två individuella perifori-enheter (enligt IEEE 802.3af/IEEE802.3at) som kameror, accesspunkter eller VOIP-telefoner. Genom enhetens webbaserade miljö får du full kontroll på ändutrustningen och dina länkar. Genom en funktion i switchen kan signalen nå upp till 250m.

  Omstart av PoE-utrustning på distans

  Att använda PoE till kameror och accesspunkter tillsammans med en cloudbaserad PoE-konverterare ger dig goda möjligheter att få full kontroll på länkarna. Det tillhör inte ovanligheten att ändutrustningen ofta hänger sig, fryser och begränsar datapaketen och sin tilltänkta funktion. vid sådana tillfällen kan du logga in på konverteraren och starta om både varje individuell PoE-port men också konvertern i sin helhet om så önskas eller är nödvändigt. Omstarten av en PoE-länk går otroligt snabbt och en omstart av hela enheten genererar ett lite längre stopp men vi talar om sekunder ca 10 sekunder. Stoppet genererar då en omstart av din anslutna ändutrustning.

  I konverterarens övervakningsmiljö kan du även se en realtidsöverblick av varje länk, vilken PoE-matning enheten ger till ändutrustningen på kopparportarna. På fiberinterfacet får du upp Diagnostikinformation som styrka (dbm) och temperatur.

  Manageringsmiljön

  Spräng 100m-vallen för kopparanslutningar.

  På enheten finns en DIP-switch med två inställningar. Med DIP-switch 1 på så får du möjlighet att isolera varje port för sig så datatrafiken inte kommer åt varandra. I läget av så fungerar switchen normalt och du kan exempelvis nyttja en port för in och en annan för att ta ut trafiken igen.

  Med nästa dipswitch 2 ger dig en bra funktion för dig som överskrider de normala 100m för kopparförbindelsen. Med denna på, så kan du spränga maxgränsen om 100m för kopparanslutningar. Du kommer då längre, upp till 250m. Det enheten gör är att växla ned till 10Megabit men exakt hur långt du kommer är beroende på kvaliteteten på din kabel, eventuella skarvar och andra liknande förluster. Bra om du har data som inte kräver hög bandbredd, men vill ändå säkerställa att den kommer fram utan konstiga länkfel.

  • Stödjer privata och publika molntjänster som AWS och Google Cloud
  • Stödjer 100/1000Base-SFP på fibersidan
  • Stödjer PoE (15,4W) eller PoE+ (30W)
  • Stödjer PoE/datatransmission upp till 250m @10Mbps

Alternativ till denna produkt