Meny

Best.nr 38-5511

PC-skåp

Vårt PC-skåp är byggt för att ge ett gott skydd och största livslängd på den utrustning du stoppar in. Det passar även bra i kontorsmiljö, när du vill begränsa åtkomsten av utrustningen och skydda den mot åverkan. Skåpen är IP 54-klassade (skydd mot damm och översköljande vatten). Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
13 160 SEK
 • Teknisk specifikation

  U/HE
  N/A
  Bredd
  600
  Djup
  600
  Höjd
  900
 • Produktbeskrivning

  En normal PC är som en liten dammsugare. Varje timme suger den in mer än 30 m³ luft med diverse partiklar i höljet - utan filter. Står datorn i en dammig och smutsig industrimiljö, inser man lätt vilken negativ effekt detta får för datorns funktion och livslängd. Vårt PC-skåp är byggt för att ge ett gott skydd och största livslängd på den utrustning du stoppar in. Det passar även bra i kontorsmiljö, när du vill begränsa åtkomsten av utrustningen och skydda den mot åverkan. Skåpen är IP 54-klassade (skydd mot damm och översköljande vatten).

  Val av bordsmodell

  Skåpen är avsedda att placeras på arbetsbänk för stationärt användande eller på ett rullbord för att kunna flyttas mellan arbetsplatser. De 900 mm höga skåpen finns i 600 och 800 mm bredd för att passa till olika typer av datorer och bildskärmar. Skåpen levereras kompletta och färdigmonterade med övre glasdörr, hylla för monitor, utdragbar tangentbordshylla, fläkt, filter och en förgreningslist med sex uttag för 220 V. Samtliga utrymmen är låsbara.

  Val av golvmodell

  De golvplacerade skåpen finns i flera olika storlekar. Tangentbordshyllan är monterad i lämplig höjd för stående arbete (ca en meter över golvet). Skåpen levereras kompletta och färdigmonterade med övre glasdörr, hylla för monitor, utdragbar tangentbordshylla, fläkt, filter och en förgreningslist med sex uttag för 220 V. Samtliga utrymmen är låsbara.

  Val av bredd

  Max bredd på den utrustning som kan lyftas in i skåpet (med dörren bortmonterad). Skåpbredd 600 mm = maxbredd på utrustning 490 mm. Skåpbredd 800 mm = maxbredd på utrustning 690 mm.

  • Skyddar mot damm, spån, oljerök, vätska och annan smuts
  • Skyddar mot obehöriga användare
  • Skyddar mot mekanisk åverkan
  • Försvårar stöldförsök

Alternativ till denna produkt

Best.nr 38-1011
Äntligen slipper du verktyg, blodvite och brutna naglar när du monterar paneler och rack-utrustning. Säg adjö till den gamla korgmuttern och välkommen till nya smarta Rackstuds. En gjuten plasttapp med bricka och tumskruv gör det oändligt mycket enklare och snabbare att få din utrustning på plats.
421 SEK
Finns i flera varianter