Meny

Best.nr 42-0252

Startklar övervakningslösning - på 55 sekunder är du igång!

Nu är det enklare än någonsin att komma igång med videoövervakning. Skillnaden mellan en produkt som beskrivs som "lätt" att installera och detta NVR-paket blir milsvid när man sätter det i händerna på en ovan användare. Läs mer

Lagerstatus 1 st
Leveranstid 1-2 dagar
8 970 SEK
 • Tillbehör

 • Produktbeskrivning

  Nu är det enklare än någonsin att komma igång med videoövervakning. Skillnaden mellan en produkt som beskrivs som "lätt" att installera och detta NVR-paket blir milsvid när man sätter det i händerna på en ovan användare. Anslut nätverkskabeln, slå på strömmen och vänta i 45-55 sekunder, så är inspelning igång och bilderna syns samtidigt på skärmen via HDMI-utgången. Enklare kan det inte bli.

  Lika lätt som en analog DVR men med IP-kamerans fördelar!

  Ett av få argument för de gamla analoga CCTV-kamerorna har ju varit just enkelheten att komma igång, men nu faller även det. Fastän "paketet" är anpassat för ett urval av Messoa-kameror, är det inga problem att utöka med vilken kamera som helst ur Messoas stora utbud. Dessa kräver dock samma typ av installation som vilken normal nätverkskamera som helst, enkelt alltså, men inte helt automatiskt.

  Menyer på svenska

  Sannolikt den första videolagringsenheten med nordiska språkval. Fokus på enkelhet är genomgående och den som vill förändra något i inställningarna, behöver inte längre fastna på rubriker och förkortningar på engelska.

  App för Apple och Android

  Utöver fjärrstyrning med vanlig web-browser, finns lättanvända App:ar för smartphones med vilka du inte bara får Live-view, utan också kan styra eventuella PTZ-kameror.

  Realtidsinspelning i 1080P HDTV och 25fps

  Redan i grundinställningen har du maximal upplösning och bildhastighet. HDTV-formatet 1080P tillsammans med HDMI-utgången (även VGA-utgång finns) gör det enkelt att använda en vanlig TV.

  Ännu mer Plug´n Play med hårddisken monterad

  Monterar du en ny oformaterad hårddisk i enheten, sker även formateringen automatiskt. Men hela installationen tar då ytterligare någon minut. Vill du slippa även detta köper du versionen med en 1TB hårddisk redan installerad (art.nr. 42-0251).

  • Färdigt paket, kräver ingen datakunskap för att komma igång
  • HDMI och VGA för anslutning av lokal skärm
  • Flexibel fjärrstyrning via browser och App:ar
  • Upp till 9TB lagringsutrymme (3x3TB) Hårddiskar ingår inte
  • Central övervakning av massor av NVR:er möjlig via separat mjukvara, perfekt för butikskedjor

Alternativ till denna produkt